Flexibilita, vstřícnost, náplň práce, volnost v rozhodování v rámci svěřené agendy, progresivní organizace, vize a plány.
Bez mezinárodního přesahu, nedostatek pracovníků na určitých pozicích, občas chaos a nenastavený systém, špatný IT systém a podpora, nedostatek budgetu na realizování "velkých věcí v rámci propagace a fundraisingu.
Jsem ráda, že zaměstnavatel nás podporuje i při dalších studiích benefitem 5 dní studijního volna, a že můžeme stále rozvíjet své znalosti díky zajímavým kurzům, které nám zaměstnavatel umožňuje.
Celkově máme skvělé benefity - třináctý plat, jednou za půl roku možný den zdravotního volna atd.
Máme málo místa a každý rok přibývá více a více dětí. Těšíme se na novou školu, která bude snad co nejdříve.
Chybí mi pochvala od nadřízeného, uvítala bych nějaké benefity, to, že si můžeme jít koupit pití v prac. době do kantýny nepovažuji za benefit. A taky myslím, že by se mohli ocenit dlouhodobí pracovníci, např den dovolené navíc atd.