Firemni zlevneny tarif, obas stihnete snidani, donaska levnych obedu, muzika, obcas akce, masazni kreslo. Naucila jsem se vic si verit a spoustu figlu z administrace a komunikace s lidmi.
Chovani vedeni. Nutnost plnit limity at se deje co se deje. Napracovat kazdickou minutu, pokuty za nesplneni ruznych veci.
1.Můžete s firmou spoloupracovat na IČO
2.V této firmě máte šanci zjistit více o kladech i záporech obchodu a zlepšovat své obchodní dovednosti.
3. Můžete si plánovat pauzy během pracovního dne, podle svých potřeb.
1. Abnormálně vysoká fluktuace zaměstnanců, což dle mého má dva zásadní důvody - špatný výběr uchazečů ze strany personalisty (čím více přijatých uchazečů, tím vyšší provize) - Druhým důvodem jsou dle mého nekorektní postupy a arogantní jednání nadřízených v případě, že se domáháte svých práv (IČO není HPP a proto doporučuji, důkladně zjistit všechny podmínky spolupráce...).
2. Fixní mzda je dle mého na pražské poměry nízká, nepředstavuje tak ani jistotu ani stabilitu, obzvláště pokud zahrnuje už i přesčasové hodiny, kterým se v této firmě zřejmě nevyhnete.
3. I když v daném měsíci dosáhnete požadovaného pojistného objemu, může se stát, že na bonusovou složku mzdy nebudete mít nárok. K tomu slouží kontrolní mechanismy a následné pokuty (všichni přece nemůžou vydělávat 50 tisíc!).
Výplata, to co poslali odpovídalo požadavkům co se řeklo.
Nejsem spokojený s výběrem dovolené, na konci srpna musím mít vybráno 16 dni z 20, což není úplně dobré, zároveň i nemožnost si vybrat dovolenou o Vánocích.
Jobs for people with no work experience
Proto že vše naučí, zaškolí i obchodem nepolíbeného člověka.
S přístupem svých nejbližších nadřízených a kolegů, s prostředím (kanceláře, výhled na Brno, dobrá dopravní dostupnost). Kvalitní proškolení a vše, co potřebujete ke své práci dostanete.