Společně k cíli

Skupina E.ON

Approximately 2,775 employees
Energetika

Introduction

Jsme E.ON. Dodáváme elektřinu do vašich domovů, firem i obcí. Jsme mezinárodní společnost a pocházíme z Německa, ale najdete nás i v Česku. Staráme se o dodávky energií po celé republice a spravujeme rozvodnou síť v jižních Čechách, na jižní Moravě a na Vysočině. Pomáháme vám šetřit přírodu i peníze. Víc než 20 % naší energie pochází z obnovitelných zdrojů, což nás řadí na první místo mezi velkými dodavateli v České republice.

Get to know our company better

Discover our company culture and work atmosphere. Find out if this is an environment that'll suit you.
How would I fit in here?
Find out how your ideas match up with what the employees of this company are saying.
E.ON – Energie, která dává smysl

E.ON je silná mezinárodní energetická společnost, která posouvá moderní a udržitelnou energetiku dopředu. Nabízíme stabilní zázemí, prostor pro odborný i kariérní růst a možnost podílet se na projektech, které mají reálný dopad na budoucnost. Stavíme na spolupráci, inovacích a férovém přístupu k lidem.

image 1

image 2

Rozjeď svou kariéru - Příležitost pro studenty a absolventy

Who is the company looking for right now?
Search by position or keyword
Location (e.g. region, city)

Alma Career companies will process the e-mail you provide in order to send you job offers and/or company reviews. You can manage the settings for these e-mails in your Atmoscope account. Show more | Terms of Service

Did you find Skupina E.ON interesting?
Let us help you find suitable jobs.