Se skvělým týmem kolegů, osobním přístupem naší nadřízené, s možností se rozvíjet a neustále se učit novým věcem s čímž souvisí i přebírání svěřené zodpovědnosti
Super posun. Pracovní zkušenost v Aktinu s sebou nese jeden z největších benefitů, a tím je dávka energie. Entusiasmus týmu, vedení a jeho společná vize vás motivují na sobě pracovat, challengovat se a učit se jeden od druhého. Růst Aktinu je dynamický, stoupá rychle a jsem rád, že jsem toho součástí. A taky se občas kvalitně nejíte.D #Thumbsup
Asi nemám co vytknout. Jsem spokojený a jsem rád za tuto příležitost.
za celkovou dobu jsem se ve svém oboru hodně posunul, dělám 3d grafiku a díky práci v Aktinu/Vilgainu jsem zcela překopal svoje workflow lepším směrem; komunikace v týmu je fajne, kolegové jsou vstřícní a ochotní pomoci; celkově jsem ze své práce stále nadšen a je tu spousta motivace a posunování se v dovednostech dál a dál :)
někdy se věci řeší trochu chaoticky, ale v mladém a rozvíjejícím kolektivu je to celkem pochopitelné - žádný učený z nebe nespadl
There are 12 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?