+ s některými kolegy na stejné pozici si dost rozumíme, podržíme se, podporujeme se v hledání jiných míst
+ jako první pracovní zkušenost asi ok, člověk si rovnou po střední osahá základy a může pak odejít do jiné společnosti
+ svačiny na pracovišti
- směny, práce o víkendu a ve svátky
- nulové benefity - společnost nenabízí žádné kurzy ani příspěvky na ně, penzijní připojištění, stravenky, flexi pasy, příspěvek na osobní rozvoj ani nic dalšího
- toxické prostředí - pokud někomu nepadnete do oka, nemáte šanci na jinou pozici
- nečekejte osobní ohodnocení nebo jiný způsob pozitivní motivace
- počítejte s tím, že se na vás hodí různá práce, která jiným lidem nevoní
- žádné řešení konfliktů - v případě, že si na vás někdo zasedne, pomoci se nedočkáte
- 20 dní dovolené je v dnešní době naprosté nic
Bolt Business - takový start-up uvnitř Boltu
Skvělý tým mladých lidí
Pěkná kancelář a vybavení
Týmové akce
Bolt Business
Velmi dynamické a to jak z hlediska změn ve firmě, tak i týmu, časté změny strategie, nesplnitelné cíle, náročné stresující prostředí. Korporátní vedení, na vše jsou pravidla, která nelze ohýbat, protože na jiných trzích fungují a hotovo.
Ostatní divize Bolt jsou ale naštěstí pod menším tlakem.
Varied work
Člověk může dělat stejnou práci, stejným způsobem, jako jeho předchůdci, nebo pojme svou práci jinak, lépe, z jiného úhlu. Občas se podaří celý projekt/vyjednávání otočit a přijít se zcela novým přístupem a to se tu cení.
Rozmanitost tkví také v různých business modelech našich zákazníků a jejich potřeb. Skoro žádný "projekt"/"příležitost" není stejný(á).
Pleasant work environment
Velmi pěkné prostory Scott Weber, které jsou hned u metra Křižíkova, v Praze. Kromě budovy je tu skvělý kolektiv mladých a příjemných lidí, skvělá týmová nálada a občasné akce
Opravdu skvělý kolektiv mladých lidí, který ještě utužují časté team buildingy.
Skvělí nadřízení, se kterými máme pravidelné sezení kvůli zpětné vazbě, která je opravdu zajímá. Pokud máte problém v pracovním či osobním životě, snaží se maximálně vyjít vstříc.
Kvalitní služby s nabídkou několika vertikál a možnost přejít do jiného týmu, když chcete zkusit něco nového. Transparentní a smysluplné požadavky na výkon.
Některé změny déle trvají, protože se provádí na mezinárodní úrovni, některé jsou naopak moc rychlé a časté, protože se firma dynamicky posouvá. Je těžké najít si v práci systém, který déle vydrží.
Čeká vás docela hodně porad a meetingů, které ale netrvají moc dlouho a většinou jsou celkem zajímavé.
Už bychom potřebovali větší kanceláře.
Informal work atmosphere
Není zde žádný drescode, lidé mezi sebou komunikují na přímo, v kanceláři bývá zábava.
Work in a team of young people
Jde o startup s velmi mladým kolektivem. Ve firmě je také hodně stážistů.
Mladý, inteligentní kolektiv 100% orientovaný na zákazníky a partnery.
Úžasná firemní kultura.
Flexibilita.
Prakticky neomezený home-office.
Cíle a aktivity firmy.
V porovnání se všemi pozitivy mě nic špatného nenapadá.
Oceňuji flexibilitu, kterou mi tato práce nabízí. Pokud potřebuji, mohu pracovat občas z domova. Zaměstnavatel mi také plně hradí Multisport kartu. Často také máme menší teambuildingové akce. Největší benefit je ale naše kancelář na Karlíně. <3
Asi fakt nic nenajdu. Nadřízení i kolegové jsou ochotní a vždy Vám pomohou či vyjdou vstříc.