Zaměstnavatel s lidskou tváří. Oceňuje dobrou práci, loajalitu, organizuje setkání pro zaměstnance, kteří slaví pracovní nebo životní jubileum. Když děláte dobrou práci, vždy Vás podrží. A i přes problémy, hledá stále příležitosti, jak se zaměstnancům věnovat o ocenit dobrou práci. A libí se mi, že když někdo neodvádí dobrou sociální službu, netoleruje takový přístup.
Je třeba říci, že všude přijdou náročné situace. Důležité jsou kolegové a podpora vedoucího. Když ji máte, zvládnete takřka vše.
Varied work
- práce v sociálních službách je práce s lidmi, ta je sama o sobě pestrá
- kromě nejčastěji vykonávané sociální práce, lidé pracují také na rozšíření povědomí o sociálních službách a profesích v nich
- v organizaci působí i zahraniční dobrovolníci, kteří přispívají k rozmanitosti nejen práce, ale i prostředí
Security and stability
Protože je na trhu práce 35 let a přitom inovuje, zavádí technologie.
Prostor pro seberozvoj, dobrá firemní kultura, velmi dobrá péče o zaměstnance, inovativní zaměstnavatel, důraz na lidská práva, kvalitu služeb, dobré pracovní podmínky, osobní vztahy, vysoký hodnotový žebříček.
nic mě nenapadá
Jobs for people with no work experience
Nastavený systém zapracování, mentoring, podpora vzdělávání
Opportunities for career advancement
Velikost organizace, množství služeb, prostupnost pracovních pozic, podpora zaměstnanců v sebevzdělávání, rozšiřování vlastního vzdělání.
Slezská diakonie je skvělým zaměstnavatelem, který si váží svých pracovníků a vytváří jim příjemné a podporující pracovní prostředí. Jako zaměstnanec oceňuji přátelský kolektiv, smysluplnou práci a možnost profesního i osobního růstu. Pokud někdo hledá zaměstnání, kde bude mít příležitost pomáhat druhým a pracovat v inspirativním a hodnotově pevném prostředí, mohu Slezskou diakonii vřele doporučit!
Ocenění zkušeností a loajality – Podpora pro zaměstnance 50+
Dny volna navíc, jako odměna za věrnost a dlouholetou práci.
Meaningful work
Pracovníci a dobrovolníci Slezské diakonie se podílejí na proměně společnosti – dělají svět laskavějším místem, kde nejslabší nejsou opomíjeni. Tato práce může být náročná, ale také hluboce naplňující, protože umožňuje vidět reálné změny v životech lidí. Propojení empatie, lidskosti a odborné znalosti. Hlavním smyslem této práce není jen praktická pomoc, ale i lidská blízkost, naděje a důstojnost.
Oceňuji že mi vychází vstříc když potřebuji, mezi benefity je pro mě nejdůležitější výhoda týdne volna navíc, 2 dny sigday, finanční příspěvek na dovolenou a vánoce.
Nic mě nenapadá. Myslim si, že se snažíme služby stále vylepšovat a poskytovat pestrou škálu služeb
1) Oceňuji, že v rámci práce je možnost se účastnit zahájení dne, ke zazní hezký impuls pro den i prostor pro modlitbu. tuto možnost mají nejen pracovníci, ale i klienti. : )
2) Naučil jsem se trochu lépe balancovat pracovní a soukromý život.
Ne všechny pozice mají stejnou zátěž - ty dané zákonem mají zdá se lepší personální obsazení.
Ve Slezské diakonii jsem moc spokojená, hlavně se skvělými kolegy. Ze strany vedení je velká podpora a lidský přístup, který není samozřejmostí všude. Na všem se dá vždy domluvit. Práce je pestrá, zajímavá a je dostatek příležitostí pro rozvoj. Myslím si, že i mzdy jsou na prostředí sociálních služeb pěkné.