když potřebovali na jiné pobočce výpomoc, tak jsem přikývl - žádné + pro mě
když jsem potřeboval jeden den volno, které jsem ohlásil měsíc předem kvůli zkouškám na VŠ, nebylo mi to dovoleno
Pouze se super kolektivem co se týká kolegu vždy poradí a pomůžou
Přístup zaměstnavatele k zaměstnancům jako k hmyzu.. Nemožnost se na čemkoliv dohodnout(dovolená atp.) nařizováni mnohdy zbytečných přesčasu když to není třeba a zřídka kdy proplatí všechny naddělane hodiny.
Malý plat za spoustu práce a nachozenych km za den.
Pracovní doma je téměř neslučitelná s rodinym životem.
Výborný kolegiální přístup napříč firmou
Styk s různými lidmi na pobočce
Různorodost práce
Přístup nižšího managementu
Až do současného okamžiku volnost prodejních výsledků
Výše mzdy - velmi nízká až nízká.
Monarchistické vedení společnosti
Nemožnost ovlivnit chod pobočky
Nemožnost pracovního postupu
Bez systému zaškolení
Bez systému školení na nové produkty
Bez systému školení prodejních dovedností a nauce o celém portfoliu, reklamacích, službách atd.
Neproplácení přesčasů - nemožnost "naddělat si" či zvýšit dočasně svůj výdělek
Nemožnost ovlivnění výše výplaty
Základní mzda formou minimálky ve fixu. Ostatní jsou prémie - které nejsou rozepsány (smlouvy, pojištění, prodej, atd.), na výsledku tedy nezáleží.
Stravenky až po 3 měsících práce
Cafeterie pouze při splnění podmínek
Bez Multisport karty. Bez přídavných benefitů, bez prémií vánočních, letních atd.
Nemožnost vybrání si mzdy ve Vánoční čas - trestáno výraznou ztrátou na mzdě
Pracovní soboty v rámci pracovního 40h týdne. Příplatek v podstatě žádný
Pří podání výpovědi máte skoro jistou minimální mzdu a firma Vám odebere stravenky.
Hrubá napomenutí při nesplnění normy ve skladu, která vedou k výpovědím.
Vyšší management se aktivně zasazuje o jakákoliv trestání zaměstnanců ve všech selháních hlavně na úkor výše výplaty popř. výpovědi na hodinu
Není prostor pro vlastní nápady
Změny se zde nedějí
Aktivně se zde vše řeší až ve chvíli, kdy jde do tuhého.
Veskrze příjemná spolupráce s kolegy. Možnost práce s moderní HW technikou.
Vnitřní fungování firmy neadekvátní vnější prezentaci. Při nástupu se vše jeví velmi dobře, člověk má dobrou perspektivu, než přijde setkání s realitou, která zdaleka neodpovídá slibovaným podmínkám.
ve vztahu k pojetí komunikace mezi vrcholným vedením a zpětnou vazbou naprosto NESPOKOJEN, stejně tak v oblasti řešení problémů, nebyl jsem tedy spokojen, žádný prostor pro vlastní nápady, šlo o demagogii, defacto jde o to, kdo pochlebuje, má výhody, kdo ne, není oblíbený