Advent ve frenštátském Innomotics jsme oslavili 4. prosince třemi akcemi. Dopoledne jsme na charitativním jarmarku vybrali 19 500 Kč pro místní neziskovky. Zaměstnanci si užili food truck s punčem, perníčkovým latté a cukrovím. Odpoledne bylo věnováno dětem a vnoučatům zaměstnanců na Mikulášování. Den jsme zakončili rozsvícením vánočního stromu s dětmi, Mikulášem, čertem a andělem. Byl to úspěšný a radostný den.

Charitativní jarmark

Mikulášování

Rozsvícení vánočního stromu
V našem závodě jsme si užili osvěžující akci, která zpříjemnila pracovní den. Po obědě se vyjasnilo a sluníčko dorazilo v plné parádě. Pro všechny zaměstnance byla připravena zmrzlina a ledová káva zdarma, tematicky laděná do firemních barev Innomotics. Byla to ideální příležitost se osvěžit a popovídat si s kolegy.

Projekt "Hybaj do práce" přináší skvělé výsledky! Každý rok přispíváme na charitu zapisováním najetých/nachozených kilometrů v různých kategoriích (běh, chůze, kolo, brusle, koloběžky) do webové aplikace. Za každý kilometr darujeme 1 Kč na charitativní projekt dle našeho výběru. Tento rok jsme dosáhli úžasných 129 136 km, což znamená dar 129 136 Kč na charitu.

Den města Frenštát pod Radhoštěm. Letos jsme náš stánek vybavili novinkou – netradiční stavebnicí elektromotoru ve firemních barvách! Zmenšenou kopii elektromotoru pro nás vytvořil díky 3D tisku kolega z oddělení Digitalizace. Možnost vyzkoušet si složit elektromotor u návštěvníků vzbudila tak obrovský zájem a nadšení, až nás to překvapilo. Když se spojí nápad s perfektním provedením, vznikne něco úžasného! A to je přesně to, co Innomotics reprezentuje.