Uvolněná atmosféra na pracovišti.
Možnost otevřené diskuze a nadřízení, co naslouchají.
Příjemné, atypické, pracovní prostředí, spojení historie a moderního designu.
Inspirativní tým, mnoho kolegů jsou opravdu špičkami ve svých oborech.
Informal work atmosphere
I když se firma hodně zvětšila, stále si uchovává rysy poměrně ploché organizace, kdy je poměrně snadné předat informace nebo vyjádřit svůj názor směrem k nejvyššímu vedení, pokud chcete. Funguje to v osobním kontaktu i přes e-mail. Ve firmě si také všichni tykáme, což k tomu psychologicky přispívá. A je to jedna z mála firem, kde se opravdu respektuje work-life balance. Nikdo vám nehlídá ráno příchod a odpoledne odchody, pokud je práce hotová. O vlastní organizaci práce se může člověk rozhodovat poměrně autonomně.
Meaningful work
Sklářství je obor tradiční, s hlubokými kořeny, o který je třeba pečovat a rozvíjet i s pomocí moderních technologií a designu. Je to veliké řemeslo a bohatství naší země. Určitě má smysl pracovat ve firmě, která dělá svět krásnější a inspiruje svoje okolí.
Moznost navrhovat zmeny a implementovat je, volnost a svoboda, zadna byrokracie, ferovost firmy vuci zamestnancum, zajimave a kreativni ukoly, flexibilita pracovni doby
Zefektivnit procesy tam, kde to jsou momentalne "neprocesy"
Práce ve společnosti Lasvit pro mě byla velmi rozporuplná zkušenost.
Ráda bych vyzdvihla HR oddělení, které funguje profesionálně, lidsky a s opravdovou snahou zaměstnancům pomoci. Komunikace byla otevřená, vstřícná a férová, což dnes rozhodně není samozřejmost.
Bohužel oddělení financí bylo pravým opakem. Chyběla jakákoli systematická podpora, zaučení bylo nedostatečné a často se očekávalo, že si člověk poradí sám bez jasných instrukcí. Pracovní zátěž byla dlouhodobě nevyvážená a work-life balance prakticky neexistoval.
Je škoda, že mezi jednotlivými odděleními panují tak výrazné rozdíly v přístupu k lidem. Firma má potenciál, ale některé interní procesy by si zasloužily zásadní změnu.
Byla jsem spokojena s přístupem HR oddělení, které fungovalo profesionálně, lidsky a bylo zaměstnancům skutečnou oporou. Komunikace byla otevřená a férová.
There are 2 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?