Jako zkušenost v CV hodnotím své působení kladně. Kolegové na stejných pozicích byli moc fajn, byli jsme skvělá parta lidí.
Neustále nám bylo opakováno, že nemáme vymýšlet vlastní cesty, že firma byla vybudována před třiceti lety a stylem podnikání je celou dobu úspěšná. Že máme mlčet a dělat, co nám řeknou. Vedení společnosti žije ve vlastním světě, je odměněno za loajálnost. Myslím, že mladá krev by mohla firmu obohatit.
Super pracovní kolektiv. Myslím, že to je největší benefit a zaměstnavatel si toho bohužel neváží.
Nekompetentní a zmatečná rozhodnutí od stolu lidí, kteří jsou úplně odtrženi od reality a egoisticky prosazují nesmyslná a protichůdná řešení.
No overtime
V této firmě není požadavek na přesčasovou práci.
Non-stressful work
Není zde vyžadovaná osobní kreativita, spíš naopak. Všechno nadřízení manažeři nalinkují a požadují bezmyšlenkovité splnění. To je vhodná práce pro typy lidí, kteří chtějí mít klid a u práce moc nepřemýšlet.
Vysoký management nemá tušení co se ve firmě děje a jaké jsou problémy. Nikdo mu to neřekne. Většina zaměstnanců v kanceláři jsou arogantní a sociopati.
Již nikdy více.
Nekompetentnost lidí na vedoucích pozicích v logistice, jen se odsouhlasí co nařídí vedení. Některé cíle nelze reálně splnit. Sklady plné pracovníků ze zahraničí, pár kmenových lidí. Situace je rok od roku horší. Nelze spojit rodinu a práci. Neplánované přesčasy.