Velmi dobrá atmosféra v rámci týmu a nejbližších spolupracovníků.
Docela dost zajímavých benefitů - např. 30 dní dovolené + 5 sickdays, stravné 100 Kč, příspěvek na aktivity, penzijní, ani si to vše nepamatuji :-)
Velmi dobré skloubení pracovních a soukromých záležitostí.
Zajímavá, kreativní a také samostatná práce. Důvěra a ocenění od nadřízených.
V každé skupině pracovníků se vždy najdou slabé články.
Je to bohužel statistika a také situace na pracovním trhu, kdy nejde vždy získat to nejlepší možné. Takže někteří jednotlivci napříč firmou to z různých důvodů zkrátka nedávají.
Celkové nastavení vztahu firmy k zaměstnanci. Očekává se, že si hranice nastavíte sami (jakoby šlo o obchodní vztah s OSVČ, ne zamēstnancem).
Vedení projektů je primárně založeno na chaosu, ve kterém obětaví krvácí a ti druzí se vezou. Ty obētavé nikdo neochrání a ty vyčůrané nikdo nepostihne.
Complex tasks
Náročné úkoly, či chcete-li - výzvy. Je vyžadována samostatnost, což zní fajn a jistě je fajn, ale vždy jen do určité míry. Na jednu stranu nejste svázáni metodikami a rigidními pravidly, na stranu druhou se pak ale nemáte o co opřít a stejné věci pak různí lidé dělají různě co té míry, že to snižuje efektivitu a též to často nevypadá dobře před zákazníkem. Prostě si musíte permanentně poradit bez pravidel - což může být pro někoho výzva a po určitou dobu i stimulující prvek osobního rozvoje. Po čase můžete dospět ke snaze navrhnout nějaké změny, promítnout zkušenosti alespoň trochu do pravidel. A tehdy narazíte na "matadory" (lidi 20 - 30 let ve vedení), ale to už zaznělo i v jiných recenzích (a nenapsal bych to lépe).
Informal work atmosphere
Ano, atmosféra je hodně neformální. Bývá to fajn a líbilo se mi to, hlavně na "nižší" úrovni, tedy mezi kolegy. Neformálnost na úrovni vedení projektů ale může být i na škodu, protože to snadno sklouzává nechci říct k neschopnosti, ale spíše k něčemu, pro co se často (a nesprávně) zneužívá výrazu "agilní". Prostě jistá část týmu musí být (alespoň občas) jak se říká "v lati". Nicméně uznávám, že je to hodně o osobnostním založení. Leckomu to nevadí - lidem schopným, výkonným, ctižádostivým... a dostatečně drzým, aby si klidně troufli otevřít ústa na "příliš neformální" vedení - což koneckonců lze a na rozdíl od více rigidních firem vám za to zpravidla ani nic moc nehrozí (ale taky tím většinou ničeho nedosáhnete, alespoň ne trvale).
Benefity - 6 týdnů dovolené + 5 sick days, kdykoliv home office. Má to však háčky na které Vás neupozorní.
Vedoucí pracovníci jsou tu přes 20 let. Jakýkoliv náznak inovace a rozvoje je okamžitě snesen ze stolu. Pravda je jen jedna a to vedoucího. Tady prostě dostanete místo ve vlaku a to máte až do té doby než vysednete. Možnost rozvoje a pracovního zařazení žádná. Avšak jsou tu lidé, kterým tento systém vyhovuje a nasednou a jedou.
Ve společnosti Stapro jsem nová, ale už teď mohu s klidem říct, že se jedná o výjimečného zaměstnavatele. Mám možnost srovnávat, a to jak s menšími firmami, tak s korporátem – a tady to vyšlo jednoznačně nejlépe.
Onboarding byl perfektně zvládnutý – ve stejný den nás nastupovalo 7 a všechno probíhalo hladce a s profesionálním přístupem. Skvělé načasování, jasné informace, milé přijetí a ochota ze strany všech kolegů.
Zaučování probíhalo plynule, měla jsem k dispozici skvělou kolegyni, která mi vše trpělivě předávala a vysvětlovala krok za krokem. Všichni kolegové, se kterými jsem zatím přišla do kontaktu, jsou vstřícní, milí a ochotní pomoci.
Co oceňuji nejvíc, je lidský přístup – nejsem tu jen "číslo", ale člověk, jehož názor má váhu. Velmi si vážím i flexibility – práce musí být hotová, ale mám důvěru a možnost si čas organizovat podle sebe.
Mám vše, co ke své práci potřebuji, a prostředí je profesionální, ale zároveň domácké a přátelské. Navíc je tu opravdu hodně benefitů, což je příjemný bonus. Taky miluju to, že firma sídlí v centru Pardubic - možnost během obědové pauzy si provětrat hlavu hezkou procházkou v parku.
Jsem opravdu spokojená a Stapro mohu jen doporučit.
Parkování - možnost parkování v areálu Automatických mlýnu ale aspoň udělám pár kroků navíc a projdu se.
There are 6 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?