Někdy až moc dlouhé směny, kdy bylo hodně zákazníků a málo zaměstnanců.
Vedení pobočky nás občas nutilo jít do práce i když jsme skupina lidi chtěli mít volno.
Skoro žádné benefity pro zaměstnance
Pracoval jsem zde jako brigádník, přešel jsem od konkurence, a vedení zde bylo nad mé očekávání velice příjemné. Nevím jak to mají lidé co tu pracuji na plný úvazek, ale za mě jsem byl velice spokojen. Mladý kolektiv lidí a jak s vedením tak s kolegy jsem neměl žádný problém.
Ne vždycky všechny pokladny fungovali jak měli ale dá se s tím žít :)
Order and rules
Jelikož se tu jedná o práci se zákazníkem a potravinami, tak zkrátka je nutné nějaká pravidla dodržovat. Navíc si myslím že řád nastavuje morálku a pocit v kolektivu lidí ve kterém se pracuje. Poté co se však všechno naučíte, tak vám práce v cinstaru nebude dělat problém a budete si ji určitě užívat.
Práce v CineStaru je velmi zábavná a nenáročná. Podnikáme různé společenské akce. Například každé vánoce se všichni sejdeme u bohatého občerstvení a pustíme si film přímo v kině.
Flexible working hours
Protože si můžeme vybírat v jakou hodinu chceme pracovat a hlavně o víkendu je velmi bohatý výběr časů, od kolika chceme pracovat. Pokud na směnu z nějakého důvodu nemůžeme přijít, vždy se najde někdo, kdo danou směnu vezme za nás.
Informal work atmosphere
Protože je tam atmosféra velmi uvolněná, nikdo se tam s nikým nedohaduje a všichni si pomáhají. Je tam mnoho srandy a zábavy.