Skvělý kolektiv, kolegové jsou profesionálové, ale vnímám je spíš jako přátele.
Spousta zajímavých a moderních technologií, práce na zajímavých řešeních.
Zaměstnavatel se velmi dobře stará o zaměstnance, včetně pracovního prostředí, jídla v kanceláři, různých eventů, podpora práce z domova atp.
Flexible working hours
Záleží na konkrétním týmu a způsobu práce, jaký si domluví. Některé týmy fungují zcela v "remote mode", pracují z domova a setkávají se v kanceláři jen při předem dohodnutých příležitostech.
Obecně ale i u týmů, které do kanceláře docházejí, nikdo nestojí se stopkami u dveří - pointou není "odsedět" si svých 8 hodin, ale udělat, co je třeba. Spousta lidí běžně pracuje z kaváren, vlaků, hromadné dopravy, nebo třeba z čekárny u doktora.
Navíc pokud se vyskytne situace, že zaměstnanec nečekaně potřebuje podporu, volno, speciální přístup - ještě jsem se nesetkal s tím, že by mu firma nevyhověla.
Opportunity to learn new things
Člověku to po letech už skoro nepřijde, nicméně stačí se trochu rozhlédnout okolo - opravdu se snažíme využívatnejnovější technologie a postupy, týmy mají poměrně volnou ruku v jejich využívání a implementaci. Ne vždy je to jednoduché a ne vždycky se to podaří úplně ideálně, ale pořád GD patří spíš mezi technologické inovátory.
Firma je stabilní a má budoucnost. V dnešní době má už víc rysy korporátu než start-upu, jak tomu bylo v minulosti, ale kultura je pořád dost neformální. Je tady hodně benefitů: spousta bodů v cafeterii, firemní telefon podle vlastního výběru s neomezeným voláním a limitem na data, roční bonusy, možnost práce z kanceláře i full remote, různé příležitostné dárečky, sick days. Kolegové jsou veskrze velmi nadaní a dobře se mi s nimi spolupracuje a firma přispívá na volnočasové aktivity, které zaměstnanci zorganizují.
V oddělení, kde pracuji, nejsem spokojený především s komunikací se svým manažerem. Cítím, že nemá k mé práci důvěru a neváží si toho, co dělám. Zpětná vazba, kterou dostávám, není konstruktivní a nepomáhá mi pracovat lépe. V oddělení je určité tvrdé jádro okolo manažera a lidé, kteří do tohoto jádra osobnostně zapadli, zažívají strmý kariérní růst, zatímco ostatní spíše stagnují (ačkoliv samozřejmě korelace nutně neimplikuje kauzalitu). Výše napsané je specifické pro jednu část firmy a v jiných odděleních to tak vůbec být nemusí.
Work in a team of young people
Většina kolegů je ve věku 25-40 let a je mezi nimi spousta sportovců a nadšených cestovatelů.
Informal work atmosphere
Všichni si tykáme a organizační struktura je dost plochá.
Rozmanité benefity, od velkorysého příspěvku na služební telefon až po slevy u Alzy.
Pravidelné i nepravidelné mimo pracovní aktivity mnohokrát do roka.
Drobné občerstvení na pracovišti.
Mnoho procesů je automatizovaných či pojato moderně.
Stabilita firmy je nejistá, lehce se bojím o svou pozici.
Díky ekonomickým důvodům se dělají i nepříjemné změny ve struktuře firmy.
Flexible working hours
Jsou zde nějaké core hodiny, kdy by člověk měl být dostupný, ale zda začne dříve či skončí později jež již na něj.
Informal work atmosphere
Tyká se tu. Lide jsou přátelští. Podnikají se zde mimo pracovní akce.
There are 6 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?