Firma skvěle platí své zaměstnance
Příjemné kanceláře na Pankráci
Otřesná firemní kultura, která bohužel reflektuje polský styl vedení. Nadřízený pracovník dá na drby druhých a není schopen konfrontace, aby zjistil, kde je pravda. Je smutné, že firma s takovýmto potenciálem, zaměstnává lidi, kteří de facto jedou v systému tužka, papír. V moderních firmách by se absolutně neuchytili. Proto, ten, kdo hledá práci, kde se zašije a nebude muset nic dělat, pro něj je tato firma ideální, protože když něco začnete měnit a budete mít chuť něco změnit, budete po zásluze potrestáni.
Na pozici Obsluha čerpací stanice jsem se naučil pracovat s lidmi a poznal hodně lidí rozdílných povah, přístupů, atd. Pro život je to velice cenná zkušenost.
Je to náročná práce fyzicky i psychicky - jste dvanáct hodin na nohou, nevíte nikdy, co neočekávaného se stane a kdo ze zákazníků k vám dojde.
Mzda, zbytecnosti resene area managerem,moc prace na jednu osobu,melo by byt oddelene bistro a parky,, vse delame my,,nocni uklid,myti wc,vynaseni odpadku, obsluha zakazniku,hlidani stojanu pred ujezdem..prijem zbozi, zapekani baget atd atd ,pristup do prace katastrofalni,,to firma neresi,ze by si tam clovek zlomil nohu..a mohla bych pokracovat