Obecně - lidé. Skvělí kolegové v týmu i mimo něj, skvělá manažerka, která je empatická a má velmi lidský a střízlivý přístup. Je paráda pracovat v prostředí, kde si lidé vycházejí vstříc, pomáhají si, podporují se a snaží hledat společnou cestu k řešení problémů. Celkově podpora od firmy je dobrá - nároky na výkon jsou, ale jsou pro něj poskytnuté dobré podmínky i nástroje.
Občas silný tlak na výkon, občas se sejde hodně priorit z různých stran najednou. Asi jako v každé jiné firmě, nic neobvyklého. Když člověk stojí nohama na zemi, má fungující time management a zná své limity, dá se to všechno dobře zvládat. A naše kancelář typu open space asi není ideální místo pro každého, ale máme možnost využívat home office, takže možnosti jsou.
Flexible working hours
Základ: zodpovědnost, dochvilnost, spolehlivost. Chodit poctivě na porady, schůzky, účastnit se aktivně toho, čeho mám, a k tomu dodávat včas výstupy, které se po mně chtějí. Jakmile toto splním, nikdo neřeší, jestli pracuju v officu, na home officu, v kavárně nebo na chalupě na Vysočině. Nikdo neřeší, jestli mimo porady pracuju od 6 do 14 nebo od 14 do 22. Důležité jsou výsledky. Když jsou, jde pracovní režim řešit velmi flexibilně (samozřejmě ne pro všechny pozice) a jde to dobře skloubit s osobním životem.
Freedom and independence
Nikdo nikoho nevodí za ruku a neříká mu, co má jak dělat. Člověk má svou zodpovědnost, a je na něm, jak to udělá, aby to bylo, bylo včas, a aby to fungovalo. Je to skvělé prostředí pro lidi, kteří se rádi učí prostřednictvím svých zkušeností i svých chyb, kteří rádi hledají své cesty k řešení problémů a nebojí se převzít plně zodpovědnost za to, co ma jí na starosti.
Vzácný kolektivní genius loci. Prošel jsem si firmami různého rozsahu, tady je to skutečně o lidech, není to jen marketing. Svoboda, důvera, spolupráce, zájem navzájem, možnosti, člověk se něčemu přiučí každý den, od lidí kolem včetně. Za mě klobouk dolů.
S přátelskou atmosférou a skvělými kolegy.
S nádhernými pracovními prostory.
S nastavením a dodržováním iresoftích hodnot.
S tím, že vše děláme srdcem a má to smysl :-)