Firma se k lidem chová velmi slušně. Krásné pracovní prostředí. Je možné se na čemkoliv domluvit. Spousta kolegů jsou kamarádi, máme dobré vztahy. Když slyším, jak to funguje jinde a co jsem jinde zažil, tak jsem opravdu rád, že jsem tady.
Nejsou tu nějaké podstatné věci. Vzhledem k velikosti a struktuře firmy není moc prostor na větší kariérní posun. Chybí nějaké systematické vzdělávání zaměstnanců, ale vypadá to, že na tomto se začalo pracovat, což je pozitivní zpráva.
Výborný tým
Zdokonalování spolupráce mezi týmy
Váš hlas je slyšet, mohu řešit s vedoucím nebo i výše
Krásné pracovní prostředí
Benefity pro výběr každému
Možnost práce z domu
Firma bez lidí není nic a na Iresoftu jsou nejlepší lidi, kteří jej tvoří. Už při "náboru" je kladen důraz na osobnost člověka, aby zdárně zapadnul do týmu a současně celý tým o kousek posunul dále.
Druhým bodem je práce a to, že opravdu dává smysl. V Iresoftu nejsem jen pro to, abych si každý měsíc domů odnesl výplatu, ale protože tu práci chci dělat.
Třešničkou na dortu jsou pak všechny věci navíc, které Iresoft pro své zaměstnance dělá a to od organizace různých akcí, přes masáže až po čerstvé ovoce :-)
V Iresoftu platí "Jaký si to uděláš, takový to máš". Pokud je zaměstnanec s něčím nespokojený, vždy má možnost to řešit ať už sám nebo se svým vedoucím a vždy je snaha najít řešení.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Hezké prostory pro práci, spousta kávy, čajů a jiných dobrot.
Skvělý každoroční firemní teambuilding.
Možnost sebevzdělání a zlepšování se na své pozici.
Firemní kultura.
Přímá komunikace s kolegy (nemusím věci řešit přes nadřízené). Samoorganizace týmu (vedení nám nepředepisuje, co děláme, to jsme si stanovili sami). Podpora iniciativ "ze spodu" (od zaměstnanců).
Mám to teď na firmu celkem daleko - přestěhovali jsme se. Nutnost řešit zastupitelnost na mé pozici omezuje, kdy si můžu vzít dovolenou.
Iresoft a lidi, které každý den potkávám jsou pro mne rodinou , kterou jsem si vybral a společně trávíme nejméně 2000 hodin ročně a já si velice vážím že existuje tato úžasná firma plná skutečných hodnot a lidí kteří se těší z práce i atmosféry , kterou si vytváříme
Toto je opravdu těžká otázka, úroveň je tak vysoká že bych musel napsat například houpačka na terase, nebo že nemáme vířivku.