Férová atmosféra napříč firmou. Všichni kopou za jeden tým, pohodoví kolegové i manažeři. Úzká a bezprostřední spolupráce, politika otevřených dveří. Mezinárodní firma, takže možnost využívat Angličtinu. Benefity nejsou špatné a vyhlídky do budoucna vypadají velmi dobře (nové investice, nové zakázky etc.)
Některé schvalovací procesy trvají příliš dlouho. Více systematickosti v interních procesech by prospělo.
Byli ke mě vždy féroví,nemohu si stěžovat.Vždy poradili a pomohli.
Se zaměstnavatelem nemám žádný problém.Vždy se snažil zlepšovat pracovní podmínky
Informal work atmosphere
Nebudu to rozebírat(myslím pracovní morálku).Noví věkově starší uchazeči to tam rozhodně mít jednoduché nebudou.Buď budou hloupí a nebo moc rychlí.
Pleasant work environment
Je vhodná pro mladé lidi.Já odešla proto,že jsem dříve narozená a zvyklá na určitý dryl a tak jsem nesedla spolupracovnicím,které nechtěli přijít o svoji jedinečnost.Proto mě v podstatě vykousali.Firma jako taková ,se o svoje zaměstnance stará podle mě velmi dobře.Mladí tam mají zelenou a rozhodně se nepředřou.
There are 15 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?