Kancelář v centru města, možnost vernisáži a dříve fajn kolektiv.
Neprofesionální chování nadřízených, pravidla homeofficů pro každého zaměstnance jinak. Rozdělení práce neodpovídalo zkušenostem a na nezkušené kolegy tak byla přenášena zodpovědnost bez adekvátního finančního ohodnocení. Nemluvě o přesčasech, které bylo téměř nemožné si vybrat. Bonusy na dnešní poměry žalostné, vlastně jen stravenky a to jen za docházku do kanceláře. Není divu, že většina schopných lidí se naučila co mohla a raději odešla.
Response from employer:
Děkujeme za hodnocení a komentář. Jsme rádi, že jste se u nás něco naučili a že oceňujete naše skvělé kanceláře a vernisáže.
Flexibilní pracovní doba, nádherné kanceláře v centru Prahy, příjemný a vstřícný přístup nadřízených, stravenky, MultiSport karta, interní semináře a kulturní akce - vernisáže a procházky s průvodcem.
Někteří klienti si nevážili práce mé a mých kolegů, komunikace byla často komplikovaná např. přes globálního dodavatele nebo jinou zahraniční pobočku. Občas měli kolegové sklon k vytváření drbů a kazili tím náladu v kanceláři.
Response from employer:
Děkujeme za hodnocení a komentář. Moc si vážíme pochvaly našeho vedení.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Kancelář v centru Prahy
Kolektiv
Vernisáže
Pracovní pozice neodpovídají náplní práce
Neochota zaměstnavatele motivovat zaměstnance
Neférové jednání
Neorganizovanost práce
Málo benefitů, nízké platové ohodnocení
Flexibilní pracovní doba, možnost home office, krásné kanceláře v centru Prahy, profesionální přístup, kulturní akce - vernisáže a procházky s průvodcem, teambuildingy.
Mohlo by být více benefitů
Response from employer:
Děkujeme za hodnocení a komentář. Souhlasíme, že benefitů není nikdy dost a je možné je přehlédnout, např. stravenkový paušál, MultiSport karta a krátké pátky.
Prima kolektiv. Flexibilita - možnost přizpůsobit práci současné životní situaci i aktuálnímu problému. Nemusíte se obávat přiznat chybu. Vždy máte za sebou někoho, kdo Vám pomůže. Team buildingy, Multisportka, firemní akce