HPP bez jediného problému, jinde chtěli IČO.
Výplata včas a bonusy z výsledků firmy potěší.
Tým hezky spolupracuje, pomáháme si a toho si moc vážím.
Je to super pro lidi, co rádi mluví a nebojí se volat klientům.
Někdy se nestíhá, pak se zase čeká. To je asi všude, nemůžu si jinak stěžovat.
Ve fungování sales není moc překvapení, je to jako jinde - základ a provize za obchod.
Bonusový systém je myslím si ok. Leadů je hodně, nikdo se nebojí, že nebude mít stabilně bonusy.
Je možnost zapojit se do firemního programu pro rozvoj talentů a povýšit. Velká část lidí je tu od začátku firmy, to je pro mě rozhodně plus.
Vedoucí mají chuť posouvat firmu nahoru, zlepšovat sebe a tým, sice někdy tlačí, ale poslouchají návrhy a nápady - takže vlastně dobré manažerské jednání.
Kdo dělá dobře a chápe jak to funguje, tak tady nemá problém.
Nové nástupy potřebují víc času, to je normální. Horší je že často se to nepotká - zbytečně se věnuje čas lidem co nemají zájem se v tom zajet. Jsou z toho pak chyby a problémy.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste nebyl/a v zaměstnání spokojený/á. Vysoké požadavky na výkon vychází z podstaty našich služeb a snaha dostát závazku poskytovat ty nejlepší služby klientům. Chápeme, že obchodnická pozice může být stresující a nemusí vyhovovat každému. Přejeme vám mnoho úspěchů v další pracovní cestě.
RIXO a.s.
Fajn kolektiv, vlastní rozvoj, dobrá lokace kanceláře
Pracovní doba - mohla by se lépe uzpůsobit
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za ohodnocení! Jsme rádi, že vám vyhovuje kolektiv i možnost růstu. Pracovní doba, respektive střídání směn od 8:00 do 20:00, je nastavená především podle požadavků trhu a našich klientů. Snažíme se být dostupní od ranní až do večerní špičky, ale vždy přizpůsobujeme konkrétní pracovní doby možnostem a preferencím zaměstnance.
RIXO a.s.
Vedení, firemní systémy,systém školení ,provizní systém
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Rádi bychom se dozvěděli o slabinách našich systémů více informací, jen můžeme ve zkratce říci, že bereme v potaz názory a připomínky zaměstnanců při zlepšování pracovních procesů i ve vámi zmíněných oblastech.
RIXO a.s.
There are 25 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?