Oceňuji každého operátora, který vydrží ve výrobě pracovat delší dobu. Během nekonečných hodin u stroje přišlo uvědomění, že toto v pracovním životě dělat nechci, ale brigáda super!
Pokud je předmětem firmy něco zlepšit, ať přidá lidem peníze. Nemyslím si, že by někoho kdo pracuje na pozici operátor zajímalo, jake mu manažer vytvoří podmínky na pracovišťi. Stejně každý bude na něco nadávat
S kolegy. Líní, nechtělo se jim pracovat a plnit normy. Tím pádem jsme nedosáhli na výkonnostní bonus ke mzdě. Hodnocení celé výrobní linky ne jednotlivce.
Dobrý den. Pracovala jsem na lisovně. A dost mi vadilo v posledních měsících že Shift leder ustanovil jednu z nás pracovnici aby mu pomáhala .Na ty lisovne není čas si dojít na WC během výroby to zkrátka nestíháte a ona mela byt k dyspozici misto toho seděla celý den v kantýně . Ještě jsem to nějak vstrebavala ale pak zase uvolnil ještě jednu ženskou ta taky celý den nic nedělala a neměla snahu někoho vystřídat na WC a jak jsem dlouho to držela v sobe tak jsem s toho onemocněla takže jinak prace bezva ale přístup lidem špatný i když jsme si všichni stěžovali tak nikdo nebral na to zřetel škoda no ale to jediny jsem nedávala celý čtyři hodiny do přestávky nejít na wc uznejte to samy