Asi si nejvíce cením toho, že můžu říct, že po dobu mé existence v EW narůstají mzdy. Že chodí včas, také si cením některých benefitů.
Změnila bych přístup k zaměstnancům, kteří jsou tam delší dobu a více se jich vážit a odměňovat je finančně lépe. Nebýt stejně ohodnocený jako ten, který je zaměstnaný kratší dobu...
Vážím si toho, že novým zaměstnancům poskytuje školení s pobytem a že zaměstnancům i stálým- uskutečňuje školení pro jejich lepší vývoj v oboru ve kterém pracují.
Určitě více školení i pro neprodejní oddělení. Více benefitů pro zaměstnance formou poukázek i do prodejny EW (vánoční bonus), více společenských akcí, aby se stmelil kolektiv.
Stabilní zaměstnání, výplata chodí včas.Pěkné a přátelské prostředí, dobrý tým lidí.Bezproblémová komunikace s nadřízenými.Víceméně uvolněná atmosféra.
Dotáhnout rozdělané projekty do konce a nespouštět nedodělané věci.Lépe implementovat a rychleji reagovat na požadavky z prodejen.Férový bonusový systém pro všechny zaměstnance prodejny a ne jen nějaké.Na závěr konečně na naší prodejně dodělat klimatizaci, v létě tu máme příšerné vedro a nedá s v tom pracovat.
Před nasazování nových procesů dbát na větší odladěnost, aby nedocházelo ke zbytečným chybám, kterým se dalo vyvarovat. Lepší bonusový systém pro administrativu.