Super parta lidí, velmi vstřícní kolegové i externí pracovníci.
Hodně muziky za málo peněz. Společnost působí na klienta dojmem super třídy,ovšem z pohledu zaměstnanců je to pouze navoněná bída. Pokoje byli žalostné, stravování bych přirovnala chemické laboratoři. Za mě hrozný zážitek.
Žádné pozitiva jsem v práci neviděla proto hned po půl roce změna zaměstnání,pracovní doba nepravidelna,personál si nepomáhá jen poukazují na chyby ostatních,každý každého pomlouvá,personál se mezi sebou mnohdy ani nezdravi...každý si stěžoval na práci v tomhle hotelu což mně odradilo asi nejvíce,
S hosty,kteří se ke mě chovali slušně,ať už Češi,ale i cizinci.Casto jsem od nich dostala pochvalu za moji práci a to mě motivovalo.Bohuzel,od svého zaměstnavatele jsem slyšela pravý opak.Neuznaval můj názor,ani nápad.Vsechno bylo špatně.I když se mi práce líbila a snažila jsem se že všech sil,bylo to zbytečné..Zaměstnanci se často střídají.. většinou odchází po zkušební době..Jsem opravdu velice zklamaná,nejsem žádný flakac ale vadí mi,když nadřízený není fér.