Employer
Managers
Jsme držiteli dvou ocenění ABSL Diamonds
Máme svého dinosaura - Atlascopcosaura

Satisfaction
How do the employees evaluate their salary?
Atlac Copco je decentralizovana mezinarodni spolecnost, a tim padem z Brna spolupracujeme s pobockami po celem svete.
nadherny vyhled na cele Brno, moderni kancelare, kvalitni IT vybaveni
Core hours are 10-15, outside of this time you can start and finish whenever you want, you can also finish earlier one day and make up for it another day and there's no problem taking out overtime. :)
Firma nabizi moznost karierniho postupu a vzhledem k mnozstvi pracovnich pozic se clovek muze vydat smerem, ktery mu vyhovuje. Firma dba na rozvoj zamestnancu, ale predevsim ze strany vedeni je podpora se neustale ucit nove veci a rozvijet se. Firma je plna skvelych sikovnych lidi, coz muze byt dobrou motivaci pro prijimani novych vyzev a prilezitosti. Idealni pro studenty po skole, kdyz clovek chce, muze se za nekolik let dostat pres nekolik pozic a najit si pozici, ktera ho bude maximalne naplnovat. Idealni i pri ty, kteri netouzi o neustaly posun v ramci pozic, i v ramci jedne pozice a tymu se clovek stale uci a muze byt soucasti ruznych projektu. Zajimava je urcite moznost vydat se ruznymi smeny, firma nabizi skalu jak financnich tak i technictejsich pozic.
Ve firmě máme velké množství různých národností a prostředí je tak opravdu pestré. Angličtina je tak potřeba na denní bázi.