Spatny kolektiv, hlavne na vyssich pozicich
Neochota kolegu
Prasne pracovni prostredi
Zrusili spoustu benefitu
Response from employer:
Děkujeme za váš názor a případný podnět ke zlepšení. Musím ale vaše negativní tvrzení uvést na pravou míru. Zrušení jakýchkoli benefitů se nezakládá na pravdě. Naopak jsme benefity v tomto roce přidali. Konkrétně 5 dní dovolené navíc a zvýšili jsme hodnotu stravenkového paušálu o 25 Kč. Zmínka o prašném prostředí také není úplně přesná. Pracujeme pouze s textilem. Nějaká prašnost ve výrobě je, ale určitě se nejedná o prašné prostředí v pravém slova smyslu. Pokud jste se setkal/a s neochotou některých kolegů, pak mě to mrzí. Nicméně je takové věci vždy potřeba řešit hned s nadřízeným a jsem si jistá, že se vždy řešení najde jak docílit toho, aby se u nás naši lidé cítili dobře. Stojím si za tím, že lidé v obou výrobách vychází svým kolegům vstříc a nováčkům jsou nápomocní, primárně během zkušební doby. V obou výrobách je prima parta lidí, kteří si pomáhají. Ať se Vám daří Za HR oddělení Petra Staňková
Skvělý kolektiv, rodinná atmosféra, dynamický vývoj společnosti a detailně promyšlená strategie, nadstandardní komunikace napříč středisky (útvary), možnost se vzdělávat a rozvíjet nové projekty.
V každé společnosti jsou věci, se kterými je člověk nespokojený. Nicméně zde je to tak v zanedbatelném rozsahu, že to nemá smysl ani rozepisovat.
Jsem spokojená s tím, jak mě tým i ostatní lidé ve firmě hned po nástupu vřele přivítali mezi sebe. V kolektivu se cítím příjemně, do práce chodím ráda.
Dále také oceňuji férový a lidský přístup nadřízených, jednání na rovinu.
Jsem velice spokojena s pracovní dobou.
Uvítala bych 25 dní dovolené.
Response from employer:
Moc děkujeme za vaší zpětnou vazbu. Počet dní dovolené jsme od ledna 2023 navýšili na 25 dní :-)
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Výborný, přátelský kolektiv, lidé spolu vycházejí i po nepracování stránce. Velké plus v osobním přístupu ke každému zaměstnanci, snaží se vyjít vstříc zaměstnancům s přihlédnutím k osobním problémům zaměstnance. Snaha o zlepšení pracovního prostředí. Lokalita přímo v Žatci. Flexibilní pracovní doba. Velice příjemné prostředí, člověk se nemusí bát řešit cokoli, jak po pracovní tak po osobní stránce.
Po zkušenostech z mezinárodních korporátů je příjemné pracovat v téměř rodinné firmě.
Vyváženost mezi pracovním a rodinným životem.
Upřímné jednání.
Jazykové kurzy na pracovišti.
V Danielsonu jsem nejvíce spokojená s férovým jednáním vedení. Je znát, že je Danielson česká firma. Komunikace je napříč firmou velmi flexibilní a otevřená.