Cením si, že se tu o věcech mluví, neustále se rozebírá, zda má daná činnost nebo aktivita smysl a dopad, zda je potřeba něco měnit. Nic tu není zkostnatělé.
Cením si, že lidé, kteří tu dělají jsou všichni fajn a dělají tu proto, že v tom vidí smysl.
Práce mě baví, je to velká organizace, která má velký vliv, zároveň to není korporát, panuje tu přátelská atmosféra a chodím sem ráda, když vznikne problém, není problém ho s někým z vedení řešit, není to soutěživý prostředí a všihni se navzájem pomáháme, abychom dosáhli cílů.
Peníze. Sice to není katastrofa, ale to bych ideálně změnila, respektive zvýšila.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Práce dává smysl a lidé, kteří v organizaci pracují pro ni dýchají. Máme skvělý tým, který táhne za jeden provaz, jsme si blízcí i osobně a rádi spolu pracujeme. Stejné je to i s kolegy z jiných oddělení - všichni, kdo tu pracují, tu chtějí pracovat a atmosféra v celé organizaci je díky tomu skvělá. Zároveň je to neformální a přátelské prostředí - do práce semnou chodí můj pes a kolegyně s dětmi mohou využít firemní školku... A jeden z kolegů má kozí farmu a tak si můžete v práci koupit i skvělé kozí sýry :-)
Práce je někdy fakt hodně, zvlášť některá oddělení by potřebovala víc lidí, ale chybí finance...
Dříve jsem pracovala v korporátu a v Člověku v tísni jsem mnohem šťastnější. Chodím prostě do práce ráda. Kvůli tomu, co Člověk v tísni dělá, protože to má smysl a také kvůli skvělým lidem.