Už po příchodu na pohovor mě nadchnul velmi osobní přístup, kde se komunikovalo jako při kamarádském rozhovoru, žádné "Kde se vidíš za 10 let?" :D a tak to jedem stále - nikdo si nehraje na "nadřízeného". Po nástupu mě odzbrojila průhlednost fungování celé společnosti - máme každý týden zprávy s informacemi, kolik jsme vydělali / utratili a za co, s čímž můžeme každý zaměstnanec naložit po svém a vidět, jak se dá naší prací ovlivnit prodej i náklady na běžné potřeby nás zaměstnanců. Moc se mi líbí, že máme možnost si zakoupit akcie společnosti, protože se tak stáváme nejen zaměstnancem, ale i akcionářem a na úspěchu naší společné práce zmnožit to, co vyděláme.
Občas se některé procesy protahují, ale dá se to čekat, když jsme tak velká společnost a spadáme pod Francii, holt se musí vše patřičně odschválit.
How would I fit in at DECATHLON (DECASPORT s.r.o.)?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Přístup zaměstnavatele je diametrálně odlišný, než v mých předchozích zaměstnáních - vše se komunikuje, řeší, spokojenost zaměstnanců je jedna z priorit a podpora nadřízeného je opravdu obrovská. Moc si této příležitosti vážím a těším se, co se v dalších letech naučím nového :) každý má příležitost rozvíjet se směrem, který ho zajímá, stačí chtít
Práce každou neděli mě někdy štve, a také pracovní doba až do večera je občas náročná, když máte pestrý osobní život.. nicméně ty kladné věci hodně převažují
Nadřízení, potažmo zaměstnavatel, nabízejí velmi flexibilní pracovní dobu, která má kopírovat ideální soukromý život zaměstnance. člověk si může určit své cíle a nadřízení ukazují cestu, jak tyto cíle splnit. Všichni jsou přátelští a ochotni pomoci dalším kolegům-spoluhráčům a to i napříč obchody.
Někdy je práce monotóní (např. když nejsou zákazníci) a obchod, potažmo oddělení je perfektně připraveno.