How would I fit in at DECATHLON (DECASPORT s.r.o.)?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Nechá mě rozvíjet me8 dovednosti, když pracuji a dělám to co mám, není vůbec problém, dostat za to pochvalu a decathlon je taková škola hrou, něco zkazis, vysvětlí ti to znovu a jede se dal. Kdo má rád hodně práce, zde bude spokojený a hlavní výhoda je mladý a sympatický kolektiv s kterým se člověk schází i mimo pracovní dobu.
Za mě asi jen všichni jsme lidé, každý jiný a tím pádem je občas těžké si sednout se všemi kolegy, ale chce to čas.
Je to skvělá brigáda ke studiu. Nadřížený mi vždy vyjde vstříc při plánování směn a dovolené a rozumí tomu, že studium je pro mě teď na prvním místě :-) Zároveň mi ale také umožňuje pracovně růst, zdokonalovat se a vyhledává mi nové výzvy. :-)
Mrzí mě, že nemohu karierně růst v rámci obchodu, kde pracuji, ale pokud se chci posunout, musím být ochotna opustit své sociální zázemí a rodinu ve městě kde žiji.
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu.
Mobilita je jedním z předpokladů pro další kariérní růst, pokud se chce zaměstnanec rozvíjet například při otevírání nové pobočky, je třeba se dočasně přestěhovat. Nicméně není to jediná možnost, jak se zapojit do nového projektu - jednotlivé pobočky i back office nabízejí nerůznější mise a dílčí projekty. Obecně v Decathlonu bereme mobilitu jako cenný nástroj rozvoje. Díky zkušenostem z různých prodejen pomáháme našim zaměstnancům růst a poznat různá prostředí a kontext.
Můžeme sami ovlivnit spoustu věcí, jako je nabídka zboží, vystavení, celkový dojem prodejny. Pokud je člověk šikovný a dodržuje své pracovní závazky, tak má každý rok růst mzdy. V Decathlonu jsme super parta, společně sportujeme a testujeme naše produkty.
Nic
Opportunities for career advancement
V Decathlonu vám nikdo nebrání dostat se tam,kam míříte. Je to čistě na vaší pečlivé práci.