Oceňuji skvělý mladý kolektiv.. Benefity (sportforall atp.)
meetingy..
Mínusy: 0 volného času.. Pracovní víkendy, skoro žádný osobní život.
Kolikrát mi VD dá směnu na den, který nemohu, bez zeptání...
- Neumění plánovat rozumně směny..
osobní život, volné víkendy, možnost si naplánovat směny do určité míry sám/a
Nejlepší na práci je kolektiv mladých lidí a možnost získat zkušenost a znalost z korporátu v poměrně rodinné atmosféře. Také práce nemusí být rutinní, pokud si člověk domluví směny s různou délkou v různých dnech a bude se zajímat i o další věci než jen o hlavní pracovní náplň.
Vzhledem k prozatímní krátké pracovní zkušenosti jsem výraznější nespokojenost nezaznamenal. Snad jen mzda a benefity. Vzhledem k danému oboru je mzda opravdu nadprůměrná, ale jen pro člověka, který je na startu kariéry, studuje či nemá ambice na vyšší profesní úroveň. Pokud člověk již vystuduje nějaké techničtější zaměření na VŠ, přeci jen může získat pozici ve svém oboru, kde může mít klidně i o polovinu více peněz. A co se benefitů týče, tak krom obuvi v rámci integračního balíčku by bylo hezké přidat i možnost výběru nějakého sportovního funkčního trička.
Skupina mladých kolegů, se kterými si velmi rozumím.
Platové ohodnocení.
Možnost skloubit práci, školu a osobní život.
Work in a team of young people
Lidé v Decathlonu jsou inspirativní a jsou nekonečným přísunem pozitivní energie. V decathlonu máte vždy pocit, že ožijete, i když zrovna nemáte nejlepší den.