Vážím si profesionálního a zároveň lidského přístupu společníků a seniorních kolegů. Jejich častá a upřímná zpětná vazba je pro mě, jako pro mladého člověka, k nezaplacení. Z benefitů vnímám jako nejpřínosnější firemní kurzy německého jazyka.
Asi to, že ostatní kolegové to vnímali stejně a mohli jsme si alespoň vzájemně stěžovat na vedení a jejich přístup
Vedení by se mohlo zaměřit na své zaměstnance a ne sobecky samo na sebe (ukazovat na vánočním večírku "fotky z dovolené zakládajících partnerů" namísto obyčejného "děkujeme za vaši práci").
Bylo by dobré naslouchat potřebám zaměstnanců, nevidět home office jako sprosté slovo (a třeba za tím účelem koupit notebooky namísto stolních počítačů), důvěřovat a ne je na každém kroku kontrolovat.
Skvělí kolegové, se kterými se super pracuje
Ochotný backoffice
6 týdnů dovolené
Kurzy němčiny
Hezké pracovní prostředí
Možnost se realizovat (různými směry)
Slušný work-life balance
Velice mi vyhovoval efektivní přístup k organizaci práce. Oceňoval jsem rozsáhlé firemní know how a skvělou spolupráci se zkušenějšími kolegy. Výsledkem byl vysoký standard odváděné práce, která zároveň byla velmi pestrá, což umožňovalo rychlý odborný rozvoj. Spoustu jsem se toho naučil jak v oboru, tak i z hlediska přístupu ke klientům. Těžím z toho dodnes, a to i na vedoucí pozici. Mzdové rozmezí neuvádím, protože jsem tam pracoval před delší dobou a inflace mnohé změnila. Na vedení i kolegy vzpomínám velmi rád. Odešel jsem proto, že mě lákalo jiné povolání v oboru, které se svým zaměřením lépe doplňovalo s mým souběžným působením v akademické sféře.
Žádný problém jsem neměl. Kombinace práce s mými dalšími časově náročnými aktivitami byla samozřejmě trochu složitější, ale i tady mi vycházeli ochotně vstříc.
Response from employer:
Děkujeme za milý komentář a jsme rádi, že na Z/C/H Legal vzpomínáte jenom v dobrém.
Did you find Z/C/H Legal v.o.s., advokátní kancelář interesting?