Na IGNUM mě baví, že to není žádný korporát, všichni se známe a každý má možnost ovlivnit, v čem se bude firma posouvat a jak. Cením si i možnosti vzdělávání. Firma mě vždycky podpoří, když se chci zúčastnit nějaké konference nebo školení.
Pár šikovných lidí navíc by se tu hodilo, abychom se mohli rychleji posouvat kupředu.
Response from employer:
Aktuálne je firma Ignum už niekoľko rokov súčasťou skupiny Webglobe. Čo ale mindset nezmenilo a stále sa snažíme nesprávať ako korporát. Ďakujeme za prijemne hodnotenie
V IGNUM si cením hlavně kolegů, kteří drží za jeden provaz a vzájemně se podporují. Je tu přátelský kolektiv, flexibilní pracovní doba, takže se dá práce skvěle skloubit i se soukromým životem, pohodová atmosféra - člověk sem chodí rád + firma podporuje každého, kdo se chce v oboru dále vzdělávat (workshopy, konference).
Fain parta lidí, díky možnosti práce z domova mám víc prostoru na rodinu. Můžu se stále učit novým věcem
Response from employer:
Sme radi, že ti práca u nás umožňuje zladiť pracovný aj rodinný život – presne o to sa snažíme. Teší nás aj to, že máš priestor učiť sa nové veci. Držíme palce a ďakujeme, že si súčasťou tímu!
Flexibilita
Micromanagement vedení
Problém se zaplacením seniorních pozic
Response from employer:
Ďakujeme za spätnú väzbu, kolega.
Sme radi, že oceňuješ flexibilitu. Vaše podnety k vedeniu a ohodnoteniu seniorných pozícií berieme vážne a budeme sa nimi zaoberať.
Veľmi si vážim, že si vyzdvihol/vyzdvihol práve atmosféru, kolegov a prístup k času.
To sú veci, ktoré robia každodennú prácu príjemnou – ďakujem, že si toho súčasťou aj Ty.