Velké zklamání v osobnosti přímého nadřízeného. Neprofesionální chování na pracovišti poměrně častá záležitost, neupřímné a neférové jednání, nedostatečná schopnost komunikace, nečestnost, nedostatečné vzdělání, nízká morálka. Mezi svými podřízenými měl oblíbence, kterým umožňoval to, co jiným ne. Nulová empatie.
Oceňuji takřka atmosféru velké rodiny.
Jak to, ale bývá u velké rodiny, najdou se i černé ovce, které rodinu podráží.
Plnění požadavků nadřízených a procesování v dalších směrech.
Nároky jsou jak ze strany prodeje, tak i nákupu.
Samozřejmě nadřízení chtějí vše ihned a pokud pro správný chod podáte požadavek na nadřízené, tak to stihnou do cca 6.měsíců.
pracovna doba a hlavne kludna praca bez extra vela zakanznikov(clovek si stihol vsetko spravit)
neseriozna firma s vedenim!!!
1. nevyplatene osobne ohodnotenie(sice je nenarokovane). pre upresnenie po mesiaci a pol som dal vypoved, pre dovody ake sme sa dohodli na pohovore neboli splnene! odovodnenie z personalneho, ze som neplnil podla vedenia veci ktore som akoze mal robit??? za tu dobu ani raz som nedostal od vedenia pobocky alebo koupelnoveho centra nejaky papier alebo nespokojnost z mojou pracou! nie som clovek ktory sa vyhyba praci.
2. vedenie pobocky a KC sa pri pohovore bolo prislubenie zaskolenie realita? citil som sa ako samouk a jedna kolegyna mi aspon s casti nieco ukazala.... nikto nemal cas na mna
3. platove ohodnotenie za premie? realita pokial nepredavas podporovany tovar nedostanes poriadne nic
4. pracovne volno za soboty,ktore maju krasne v zmluve zakotvene ,ze si clovek moze zobrat volno cez tyzden to znamena pokial nemaju kolegovia naplanovane schodzky s klientmi tak jedine vtedy si moze zobrat clovek volno + nepreplatenie priplatku za to,ze clovek robi cez vikend nadcas aj ked 4hodiny... Dohodnute bolo cca kazdy 3-4. vikend budem pracovat a realita? chceli kazdy 2.vikend
5. dalej pristup veduceho koupelnoveho centra, ktory nevie sam co robi a jeho kolegovia sa mu vysmievaju za chrbtom respektivne kto sa mu nelubi tak sa ho snazi vyhodit z firmy+ veduci pobocky sa snazi byt "kamaratsky" tiez taky dobry zakerak. V skratke kto im nevyhovuje tak ho dotlacia aby podpisal vypoved alebo sam odisiel... Kvoli tomu vsetci zamestanci KC odisli prec z firmy.
firma se prezentovala jako rodinný podnik , který se po dvou letech změnit v nekorektního zaměstnavatele
Tato firma je absolutně bez konceptu a vedení nepodporuje pobočky ani marketinkově ani jiným způsobem. Tímto jednáním se nedají plnit stanovené cíle co si vedení žádá. Budoucnost firmy je ke zlepšení v nedohlednu.
Přátelská atmosféra rodinné firmy, velmi dobrá spolupráce s nadřízenými. První firma, kde jsem osobně zažil pomoc i se soukromými problémy řadových zaměstnanců. Velké změny i zásadní rozhodnutí, stejně jako budoucí cíle prezentuje nejvyšší vedení osobně i pro lidi z prodejen. Firma poskytuje dost firemních benefitů, třeba placené volno mezi vánočními svátky a Novým rokem, benefit kartu, příspěvek na stravné.
Did you find Richter + Frenzel s.r.o. interesting?