Nesmyslná pracovní doba, nelze odejít dříve. Takřka nemožné odskočit si k doktorovi. Neustále vyvíjející se tlak. Místy nesplnitelné požadavky. Pravidelné zavádění nových a nových finančních krácení. Rivalita mezi odděleními.
Response from employer:
Děkujeme za Váš příspěvek, nicméně situace ve společnosti doznala viditelných změn. Vámi popsané nedostatky se ustálily díky práci administrativních pracovníků, kteří jsou oporou našich dispečerských týmů. Jejich činností došlo ke stabilizaci pracovní doby dispečerů a také snížení tlaku a stresových situací.
Můj názor na kolegy je ten, že Vám nejsou téměř oporou po dvou dnech Vás nechají pracovat samostatně. Když uděláte chybu, tak za ni máte sankce a to klidně ihned po týdnu co jste ve firmě zaměstnaní. Zvyšoval se hlas a občas padla i urážka, pokud jste něčemu nerozuměli.Práce sama o sobě není špatná, ale přístup kolegů natolik znervózňuje, že chyby uděláte a nebo Vás dostanou do takové stresu, že nejste schopný v klidu pracovat. Pracovní doba od nevidím do nevidím.
Response from employer:
Je nám líto Vaší negativní zkušenosti. Na pracovním prostředí i atmosféře v týmech neustále pracujeme a snažíme se podmínky zlepšovat. Práce je náročná na komunikaci a spolupráci v týmu. Jsme obchodníci a musíme mít ostré lokty. Za poslední rok se situace výrazně zlepšila, a to hlavně podporou vedení – zajištěním administrativních pracovníků, kteří svou pomocí uvolňují ruce dispečerům k obchodování. Tímto krokem dispečerům odpadá spousta stresových situací a ustálila se také pracovní doba. Práce je velmi zajímavá, různorodá a každý tým si svou osobní pílí, pracovitostí a týmovou souhrou ovlivní výši odměn, které nejsou nijak limitovány.
Náročná práce, u které není moc času na vedlejší " aktivity" , ale férové jednání a skvělé platové ohodnocení a benefity. Záleží na každém, kolik bude chtít vidět na výplatní pásce.
Jsem spokojená s kolegy, vždy když s něčím potřebuji poradit či pomoct, tak mi vyjdou vstříc. A to platí i pro vedení společnosti. Jedná se o přátelský kolektiv, takže spolu trávíme čas i mimo práci. Dalším plusem jsou stravenky a možnost zřízení Multisport karty.
Práce zahrnovala přesně ty činnosti, které byly obsažené v inzerátu, což velmi oceňuji, protože někdy se náplň práce dost liší od očekávání.
Na své kolegy jsem se mohla vždy spolehnout, skvělé vztahy na pracovišti, prostředí, za mě spokojenost.