Lidi, benefity, akce, zkušenosti, práce dávala smysl, prostory
Transparentnost
Uznání dovedností
Místo zvýšení platů nové benefity
"Rodinná firma"
Jobs for people with no work experience
Po nástupu přichází hromada různých vědomostí z každé strany - které jsou zajímavé, relativně snadno zapamatovatelné a logické. Je to ideální na získání praxe a začlenění se do pracovního života.
Meaningful work
Práce v SCM je něco, co neomrzí. Každý den, je zde hromada unikátních problémů - chcete-li na pozici Konzultanta či Obchoďáka. Jiné pozice jsou "méně cenné". Stojím si za tím, že je to skvělá firma pro začínající pracovníky čerstvě po škole na první dva roky praxe.
Nejste-li ambiciozní, tahle praxe není pro vás. Nebude vás to bavit ani nijak posouvat. Naopak je zde krásně vidět, jak funguje konzumní svět.
dost výjimečná atmosféra firmy
zdravé svačinky jsou skvělé
práce na zajímavých projektech
můžu se toho hodně naučit
starost o zaměstnance na vysoké úrovni
když se to sejde, tak je toho fakt hodně
nemůžete se pak na 100% věnovat všem přiděleným projektům
může to být hodně náročné na psychiku
Firemní kultura
Skvělá parta lidí
Podpora seberozvoje a dalšího vzdělání
U některých projektů ztrácím pocit, že jsem zaměstnanec Logia a Trávím 90 % času u zákazníky.
Některé projekty zahrnují operativu běžného zaměstnance, kterou vykonává konzultant.