Oceňuji neformální téměř rodinnou atmosféru i přesto, že se jedná o mezinárodní korporaci. Dále je to možnost naučit se nové věci, práce na samostatných projektech, slušné a férové jednání kolegů i nadřízeného, možnost skloubení osobního a pracovního života. Dalším "plus" jsou firemní benefity. HR doslova "dýchá" za své kolegy a neustále přichází s novými nápady na zaměstnanecké benefity. Z mé strany tedy celková spokojenost.
Chybí mi častější komunikace v anglickém jazyce. Kancelářské prostory nejsou nové, potřebují rekonstrukci. Firma by se měla přestěhovat do nových prostor, které budou moderní, reprezentativní a alespoň zčásti budou odrážet současné trendy v interiérovém designu.
Pracovní doba.
Arogance ze strany vedení, arogance ze strany mateřské společnosti.
Demotivující prostředí - z firmy odcházejí bez náhrady lidi a jejich činnosti musí dělat bez dalšího nároku jiní.
Absolutní nemožnost posunu ve firmě.
Firma se řídí motem, že jakýkoliv nápad na zlepšení znamená zhoršení.
Chybí zde tah na branku. Nastavit jednoduchý proces zde trvá měsíce.
Když potřebuji, tak mohu pracovat z domova a to to nejen pro to, abych byla efektivnější, ale abych mohla skloubit profesní i osobní život.
Společnost mi nabízí, abych mohla uplatnit své dlouhodobé zkušenosti na poli Category Managementu v mnoha kategoriích.
Na zlepšení bych viděla některé procesy uvnitř firmy, ale to je výzva nejen pro mě.
Prilezitost rast, firemni kultura (team lidi), uspech na trhu
Lepsi ohodnoceni za prekroceni planu, kontinualne planovani, chaoticke organizovani nekterych projektu (SAP, Novelties..)
Opportunity to learn new things
Spolocnost ma vyborne portfolio vyrobkov a zaziva neustaly rast v kategoriach, kde sa nachadza. Firemna kultura ma vybornu prilezitost pre ludi, ktori sa chcu ucit a napredovat.
atraktivní pracovní prostředí
otevřená komunikace, aktivní spolupráce
zajímavé benefity
až přátelská atmosféra
procesy
modernější formy motivace
Varied work
Sarantis se rozvíjí, roste rychleji, než roste trh a s tím jde ruku v ruce větší "korporatizace" při zachování relativní "volnosti" v rozhodování. To s sebou přináší možnosti pracovat na projektech, které přesahují hranice ČR, při současné vysoké míře jejich ovlivnění. Sarantis má tzv. "lean structure", a tudíž máte možnost se několikrát za rok setkat a napřímo řešit věci s TOP managementem společnosti. ČR a SR jsou pro Sarantis Group velmi významný cluster z pohledu obratu.
Opportunities for career advancement
Sarantis se rozvíjí jako mezinárodní firma, ale svou velikostí stále působí jako rodinná forma. Tato kombinace dává jedinečnou možnost pracovat na projektech, které přesahují hranice ČR a mít větší pravomoci, než to je v procesech více svázaných korporátech. Máte tady tak větší "volnost" a možnost věci ovlivnit. Je zde také málo úrovni, takže se často, tj. několikrát za rok, potkáte s TOP managementem z Řecka.
Did you find Sarantis Czech Republic, s.r.o. interesting?
There are 5 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?