Měla jsem klid na práci, pracovní úkoly mi říkaly postupně. Byla jsem zde pouze brigádně před Vánoci a to na dvou pobočkách. U jedné pobočky jsem měla krátké šichty 7 hodin a byla jsem tomu ráda.
U druhé pobočky jsem měla celodenní šichty, 12 hodin. Ono se to nezdá, ale člověk je stále na nohou, jak doplňuje, tak je ohnutý, vybaluje, nosí krabice, uklízí. Vedoucí byla velmi aktivní a tak nás docela proháněla. Budiž ji přičteno ke cti, že hlídala, abychom se včas dostaly na přestávku.
Zázemí pro zaměstnance je malé, asi nepočítali s tím, že zaměstnanec se přezouvá a vysvléká si kabát.
Všimla jsem si také, že podléhají přísným pravidlům. Klobouk dolů před tím, kdo tam vydrží tu rutinu dlouhodobě.
Vyhovovali mi 12tihodinové směny,protože pak bylo zase volno celý den.Nerada dělám ranní nebo odpolední na 8 hodin,protože čím kratší směna,tím vícektát se musí chodit do práce a tudíž je méně volna.
Nepochopila jsem a nechápu neustálé a nesmyslné přemisťování zboží.Zákazníkovi,pokud si jde koupit určité zboží a je zvyklý jít určitým směrem,je přeci úplně jedno jestli je to zboží nalevo nebo napravo,nahoře nebo dole,vpředu nebo vzadu atp.hlavně že si koupí co potřebuje a nejde do obchodu zbytečně.Pak je akorád naštvaný,že nemůže nic najít,když už je to zase jinde a zbytečně ztrácí čas hledáním kde to zase asi tak je..... Myslím,že ten zbytečně ztracený čas se dá využít něčím užitečnějším.
There are 61 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?