Baví mě práce s lidmi a naše výrobky které vyrábíme
Nechybí mi nic
Response from employer:
Moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že Vás práce s lidmi i naše výrobky baví a že se u nás cítíte spokojeně. Taková slova nás opravdu těší a motivují. Děkujeme, že jste součástí našeho týmu. 😊
Delat nocni 12h smeny za 25 cistyho, fantazie. Neznam nikoho na podobny pozici, kdo by bral mensi penize.
Response from employer:
Děkujeme za zpětnou vazbu.
Odměňování na logistice je nastaveno podle dovedností a flexibility zaměstnanců. Při směnném provozu po zkušební době se hrubá základní mzda pohybuje přibližně okolo 34 000 Kč dle odpracovaných hodin.
Rozšířením dovedností a zapojením se do programu flexibility může mzda vzrůst až na cca 39 000 Kč. Nastavení odměňování pravidelně vyhodnocujeme s ohledem na trh i interní možnosti. K této mzdě jsou ještě benefity v celkové roční hodnotě až 65 000,-Kč.
Není 13 plat
Nejsou neustále lidi
Problém si vzít dovolenou
Stav linek
Response from employer:
Děkujeme za zpětnou vazbu.
13. plat není u většiny firem automatickým benefitem, u nás jsou zaměstnanci odměňováni formou ročních odměn a letního bonusu.
Otázka obsazenosti směn a čerpání dovolené souvisí i s neočekávanými výpadky kolegů, které mají dopad na chod linek a plánování práce. Na stabilizaci týmů a zlepšení této situace dlouhodobě pracujeme.
Vaše podněty bereme vážně a děkujeme za jejich sdílení.
Nejsem spokojena s mistrem.Neumí poděkovat,pochválit.Nadržuje určitym kolegům.Jinak vedení chovaní naprosto úžasné🙂
Response from employer:
Děkujeme za otevřenou zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše zkušenost s přímým nadřízeným – vnímáme, že oblast komunikace, zpětné vazby a férového přístupu je pro spokojenost zaměstnanců velmi důležitá. Podněty tohoto typu bereme vážně a pracujeme s nimi v rámci rozvoje vedoucích pracovníků.
Zároveň nás těší, že vedení společnosti vnímáte pozitivně, děkujeme za tuto část zpětné vazby. 😊
Mám výborné kolegy nebýt taková bezva banda tak v té firmě už dávno nejsem.
Firma zaspala dobu co se výplat týká . Udělala si tak špatné jméno že těžko bude hledat nové zaměstnance. Nechala si utéct zaměstnance kteří něco u měly. Teď tam mají zaměstnance kteří nic neumí a berou nehorázné peníze a to jen proto aby jim neutekli a měli nějaké zaměstnance!!!
Jobs fit for working parents
Pro rodiče s dětmi není moc vhodná. Spíš pro lidi 40 a více let
S čistotou, ochrannými pomůcky, kolegy
Neustále výměna pracovníků, neodbornost ve vedení i ve výrobě, možnost rozšíření kvalifikace a odbornosti, z doslechu dusno v kancelářích, křičí na sebe. Málo akcí pro zaměstnance.
Did you find greiner packaging s.r.o. interesting?