Mám výborné kolegy nebýt taková bezva banda tak v té firmě už dávno nejsem.
Firma zaspala dobu co se výplat týká . Udělala si tak špatné jméno že těžko bude hledat nové zaměstnance. Nechala si utéct zaměstnance kteří něco u měly. Teď tam mají zaměstnance kteří nic neumí a berou nehorázné peníze a to jen proto aby jim neutekli a měli nějaké zaměstnance!!!
Jobs fit for working parents
Pro rodiče s dětmi není moc vhodná. Spíš pro lidi 40 a více let
chování vedoucích pracovníků k podřízeným
nerespektování volna a dovolené
nutnost častých přesčasů
Complex tasks
Lidé na manažerských pozicích často neznají problematiku na svých odděleních detailně a úkoly, které by měli řešit, následně nechávají na svých podřízených a je komplikované vysvětlit, proč řešení, které by rádi viděli, není následně v praxi možné.
Informal work atmosphere
Není třeba se oblékat jakkoli honosně v kancelářích, samozřejmě my, lidé na nižších pozicích dělnických nebo předákovských máme pracovní oblečení a většina lidí si na pracovištích tyká se svými nadřízenými.
Did you find greiner packaging s.r.o. interesting?