Bylo to pro mě rozhodně největší zkušenost, z výroby jsem se vypracovala na vedoucí. Benefity byly zajímavé, například bonus za kvalitu, nebo to, že člověk nemarodí.... Také byl příjemný vstup zdarma do místního wellness. Hodnotím to jako dobrý start kariéry, který mi vzal 9 let života, ale dal mi neskutečnou školu.
Neumí se někteří moc chovat k lidem , natož sami k sobě. Pomluvy, faleš, závist, ale to bohužel k tomu patří. Někteří nadřízení se neumí chovat k lidem, a přijde mi, že je neumí pořádně ocenit.
12ti hodinové směny (noční), v létě na pracovišti bylo přes 40 stupňů, měla jsem zdravotní potíže, onemocněla a v ochranné lhůtě mi přišla domů výpověď
Možnost se něco naučit - když narazite na člověka který svojí práci rozumí...
Malo lidi rozumi svoji praci, penize jsou podle ksichtu - i kdyz tvrdi ze ti neni mozne.. nadřízený nejedna fer. Neni moznost se stezovat na vyssich mistech -1. strasne dlouho by to trvalo 2. ve vyssich funkcich to je sam kamarad vedle sebe a nad sebou, takze se podrzej a stejne by se nic nedelo..
Opportunity to use foreign languages
Komunikace se zákazníky v cizím jazyce -tel i mail.
Work in a team of young people
V logistice jsou převážně mladší lidi, ve vyrobe je to namíchané.
Dobrý kolektiv, při výběru nových členů týmu se dbá na to, aby do kolektivu zapadl (do výběrového řízení jsou angažováni i budoucí kolegové, nejen nadřízený).
Celkové nastavení firmy, i když chápu, že se to zcela ovlivnit nedá. Věčné šetření, že není ani na jazykové kurzy. Započaté projekty končí na tom, že z důvodu nedostatku financí je realizace zastavena před koncem. Přichází demotivace k další práci.
lži, intriky, nedůvěra, pomlouvání, nejistota, neprofesionalita mnoha kolegů, špatný management napříč firmou
Work in an international environment
práce v mezinárodním prostředi je efektivní a přínosná tam, kde to funguje. Kde jsou procesy a lidi kteri sve praci rozumi. v Tycu podle meho nazoru toto nefunguje.
No overtime
v TE nikdo moc neresi dochazku lidi si generuji umyslne prescasy, aby meli nahradni volno. Kazdy si chodi do prace i z prace podle sveho uvazeni.