Bohužel jsem se poté, co se stala firma součástí korporátu, už dále nerozvíjel a nemohl uplatnit vše co umím. Globální vedení nemá ponětí o českém a slovenském prostředí a jeho specifikách a zaměřuje svou pozornost na větší a z jejich pohledu důležitější země a pobočky.
Response from employer:
Děkujeme za Vaše slova a za to, že jste s námi sdílel svou zkušenost. Jsme rádi, že jste měl možnost se u nás naučit nové věci – právě rozvoj lidí je pro nás dlouhodobě prioritou. Zároveň nás mrzí, že jste později necítil/a dostatek prostoru pro další růst a uplatnění svých schopností.
Transformace firmy do mezinárodní struktury přinesla nové příležitosti, ale i výzvy – včetně toho, jak co nejlépe propojit globální strategii s lokálními specifiky.
Souhlasíme že český a slovenský trh má svá specifika – a my děláme maximum pro to, aby byly slyšet i na globální úrovni v ARKANCE
Velkým plusem je flexibilní pracovní doba a práce z domova. Firma nyní prochází změnami souvisejícími mj.s tím, že nově spadá pod velkou skupinu Monnoyeur. Což znamená možnost práce na zajímavých projektech a spolupráce s kolegy v zahraničí
Response from employer:
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova – právě rovnováha mezi pracovním a osobním životem je pro nás důležitá a snažíme se ji dlouhodobě podporovat.
To že naše společnost patří do skupiny Monnoyeur vnímáme jako velkou příležitost. Otevírají se nám nové možnosti spolupráce napříč zeměmi i obory, a zároveň přístup k zajímavým mezinárodním projektům, které posouvají naše know-how i profesní růst každého z nás.
There are 3 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?