Slušné peníze
Učím se novým věcem
Služební laptop a telefon
Místy velké množství práce
Místy stres
Opportunity to learn new things
Je to rychle rostoucí firma, umístila se například v žebříčku Deloitte Technology Fast 50 CE na 5 místě.
Tzn. stále jsou nové oblasti, kam se rozšiřujeme, nové pozice, co ve firmě vznikají a je třeba se učit novým věcem, abychom drželi s firmou tempo.
Super kolektiv, zábavná práce. Férový a lidský přístup. Práce je někdy víc, někdy míň. Cením Multisportku zdarma. Peníze super a rostou. Dobrá káva a čerstvý fresh taky neurazí. :-D Celkově jedna z těch lepších prací ve skladu.
Práce na skladě a vše, co k ní patří, se mi líbí, mzda je odpovídající, slušné benefity, dobrá parta lidí na place, prémiové pátky - občerstvení pro všechny zaměstnance.
Hmotná odpovědnost za výrobky ve skladu, ale i převoz kurýrní službou. Platíte i za věci, za který nemůžete.
Přístup nadřízených, nefér jednání, hází vám klacky pod nohy.
Peníze.
Škaredé a špinavé pracoviště .
Response from employer:
Dobrý den,
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, která nás značně mrzí, jelikož se snažíme pro naše zaměstnance vytvořit férové a přátelské pracovní prostředí, což jste si sama na posledním meetingu s vedením pochvalovala. V posledních měsících jste přestala dodržovat předepsaná pravidla pro správný postup expedice, což v několika případech způsobilo fatální záměny balíků.
I přeš slovní upozornění ze strany vedoucích pracovníků jste toto několikrát zopakovala a dle informací od kolegů na expedici jste ignorovala i jejich žádosti o to, ať správný postup dodržujete. Z tohoto důvodu jsme se dohodli na ukončení spolupráce.
O tom, že zde vytváříme přátelské prostřední napříč celou firmou se zde zmínili již ostatní a stále to platí. Je to náš hlavní cíl. Platové ohodnocení na identické pozici nabízíme oproti jiným firmám nadstandardní, ale očekáváme za to kvalitní výkony a dodržování pracovních postupů.
Práce ve skladu není nikde tak "čistá" jako například v kanceláři, ale sama dobře víte, že děláme maximum pro to, aby se zde všichni pracovníci skladu cítili dobře (viz.vybudování dalších WC, velké kuchyňky a společenské místnosti, nových šaten, atd.).
Při manipulaci se zbožím je hmotná odpovědnost nezbytný a běžně využívaný standard, který je při správném dodržování pracovních postupů pouze formalita.
Od lidí, kteří tu jsou s námi roky a také z řady pohovorů víme, že tak, jak zde přistupujeme po veškerých stránkách k našemu personálu my, nepřistupují široko daleko v jiném skladě.
Přejeme Vám, ať co nejdříve naleznete zaměstnání dle svých představ.
‚‚Poznámka editora Atmoskopu: Atmoskop.cz Vás může ujistit, že nikdy neposkytuje firmám údaje o identitě hodnotitelů - nakládáme s nimi dle našich Podmínek a Kodexu. Takže i v tomto případě jde jen o námi nepotvrzenou domněnku firmy, o koho se jedná."
There are 12 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?