Hlavně je to práce kterou sem chtěl a která mně naplňuje.
Navíc máme super kolegy, herní večery, hudební klub, lekce jazyku zdarma. Hlavně kolegové jsou k nezaplacení.
Namám moc s čím být nespokojen. Když je problém tak se to to mužu říct a hlavně se to řeší. Možná náročnost, ale to závisí na preferenci člověka. Já chtěl náročnou práci.
Informal work atmosphere
Lidi zde jsou milí, o všem potřebném se mluví, nic se neskrývá. Všichni akceptují jiný názor a snaží se najít správné řešení. Ne vždy splňuje všechny požadavky všech, protože to ani nejde, ale člověk se cítí vyslyšen.
Navíc, máme tak jedno do měsíce po práci menší nebo větší párty podle události, každý týden někdo donese dortík, nebo něco dobrého protožemá narozeniny, nebo svátek, máme hudební klub, večer deskových her společné obědy a spoustu dalších příležitostí k socializaci.
Pevná doba, kdy je třeba na firmě být, je od 11. do 15. hodiny, zbytek záleží na každém. U zkrácených úvazků je to ještě více individuální a teamleadeři vycházejí vstříc např. podle rozvrhu ve škole. Díky situaci s covidem začíná mít společnost i mnohem kladnější vztah k homeoffice.
Opportunity to work during studies
Velká část kolegů studuje a teamleadeři jim rádi vycházejí vstříc. Je možné se například domluvit, že některý den v práci nejste vůbec a jiné déle, aby to sedělo do požadovaného počtu odpracovaných hodin.
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?