Zájem klijenta nebyl tak důležitý jako rychlost, za kterou byl požadavek vyřešen.
Věnování se klijentovi = žádný bonus do výplaty
Na pasivní lince hodnocení za úspěšných nabídnutí produktu.
Místo toho aby přidali zaměstnancům, hledá vedení všechno za co by mohli být jen par korun strhnout. Prace, kterou vykonate si vaši kolegové převezmou za vlastní a i ji tak prezentují. Anální alpinismus, aneb kdo ho nedělá, nemá prémie. Zaměstnavatel chce aby tam zaměstnanec byl od nevidim do nevidim a přesčasy jsou placené hrozne, a ještě je seberou, protože se vedení něco nelíbí. Samé sliby sliby sliby a nikde nic. Nemožnost karierniho postupu.
Ve firmě Comgate jsem byla nejvíce spokojená na začátku, byl tam velmi dobrý školitel, který však brzy odešel. Dále tam byli skvělí kolegové, ti však jeden po druhém všichni odešly včetně mě.
Nespokojená jsem určitě byla se svými vedoucími, málo kdy mi vyšli v něčem vstříc, Dále finanční ohodnocení mé práce bylo nedostačující, proto jsem tuto společnost opustila.
Na svém zaměstnavateli oceňuji, že mě po dlouhé hledání práce, dali možnost vyzkoušet si práci, o které bych nikdy neřekl, že jí budu chtít vykonávat. Ve firmě pracuji již přes 3 roky a i na vyšší pozici než sem nastupoval. Tudíž určitě oceňuji férovost.