Super kolegove. Dobra lokalita. Relativne dobre pracovni prostredi. Relativne zajimave obory pusobnosti.
Certicon nenabizi zadne nadstandardni benefity. Prezentuje Home Office, na ktery ovsem nema cca 60% firmy sanci dosahnout, a kdyz uz tak 10 dni v roce. Kvartalni odmeny jsou v jednotkach tisicu. Neexistuje hodnoceni zamestnancu, pouze subjektivni hodnoceni dvou nadrizenych. Platové ohodnoceni nereflektuje situaci na trhu. Pokud clovek chce zvysit plat, musi jit pres vypoved. I tak je zde plno lidi, co se stydi rict si o penize, a CC je vykoristuje. Technologicky nicmoc noveho na projektech. Nulova sance karierniho rustu, pokud se nekamaradite s managementem. Povyseni zpravidla byvaji nejmene schopni jedinci. Neefektivni maticova struktura vedením, ktera akorat firmu zatezuje financne nerentabilnimi jedinci, a zneprehlednuje postaveni zamestnance vuci firme. Arogance nejvyssiho vedeni.
Response from employer:
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom jen upozornili, že u nás v CertiConu si nezakládáme na tom, aby u nás lidé pracovali kvůli výjimečným benefitům. Nabízíme benefity, které mohou být pro někoho více atraktivnější a pro někoho zcela běžné. Jsme si jisti, že v některých firmách nemusí být námi nabízené benefity vůbec. Naším cílem ale je, aby u nás chtěli pracovat lidé kvůli smysluplným projektům a perfektní partě lidí. Ke každému jedinci se snažíme přistupovat individuálně, a to jak v jeho hodnocení, tak možnosti růstu a jejich požadavky a potřeby se snažíme respektovat a vycházet jim vstříc.
přátelský kolektiv, značně flexibilní částečný úvazek
profesní růst je zde značně omezený, jsou sice pravidelné pohovory a různé meetingy, ale reálně se nenajde práce, která by potenciál a kvality zaměstnance využila. Proto také spousta lidí odchází.
- jedná se o přeprodávání pracovní síly zákazníkovi a vše se dynamicky řídí jeho potřebami, takže se někdy spěchá, jindy nemáte měsíce co na práci. Lidi se často realokují, mění se projekty, někdy se několikaměsíční práce zahodí.
- smlouvy jsou právně připraveny tak, aby měla firma velký prostor k manévrování a např. vám nevyplatila odstupné
- jednání managementu není vždy lidsky fér - např. nevyhoví vaší žádosti o změnu úvazku a pak to uvedou jako důvod k výpovědi. Nebo vás drží v mylné představě, když se jich přímo zeptáte. Samozřejmě že management nemusí být transparentní a upřímný, ale proč to pak dávat do firemních hodnot?
Jobs for people with no work experience
Firma nemá moc co nabídnout, co se týka profesního rozvoje, kariérního postupu ani finančního ohodnocení. Pro nováčky v oboru ale může být dobrým úvodem do práce v týmu a využívání systémů pro správu kódu nebo trackování provedené práce.
Večer deskových her
Ukliďme Česko
Charitativní běhy
There are 13 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?