Za 12 let co tady pracuji jsme se naučil opravdu mnoho, rozvinul jsme své znalosti Sapu a práce s počítači. Naučil jsem se spoustu užitečných věcí spojených s logistikou a skladováním. Ale....
Bohužel za poslední rok kdy sem dosadili zpět Italské vedení firma pozvolna skomírá a umírá a vytratila se téměř veškerá slušnost a přímé jednání ze strany vyššího a nejvyššího managementu. Atmosféra a morálka personálu ve firmě je opravdu mizerná a momentálně bych každému doporučil se této firmě vyhnout obloukem.
Opportunity to learn new things
Protože firma ač má své problémy se neustále vyvíjí a zavádí nové procesy, postupy atd...
Firma sa zaoberá výrobou brzd.doštičiek. Lepenie protihlukov na doštičky, potlač na ne, ukladanie do bední. Vrtanie do došticiek pre prípravu čidla, svorkovanie. Všetko vás naučia šikovní operátory.Normy sa dajú bez problémov splniť keď je človek šikovný a vie správne uvažovať a má dobrý materiál pre výrobu.
Pohyblivá částka mzdy...diky ni máte max životní minimum.
Response from employer:
Dobrý den, v uplynulém měsíci jsme s mzdovým ohodnocením našich zaměstnanců značně pohnuli! Nyní tak můžeme zodpovědně říci, že žádný z našich zaměstnanců si domů neodnese výplatu nižší než 24.000.- Kč hrubého základní mzdy. K tomuto, pokud jsou splněna kritéria, si může připočítat měsíční výkonnostní bonus až 5.000,- Kč. Také jsme od letošního roku změnili systém ročních bonusů (nyní 13. plat, který bude vyplácen před dovolenou a 14. plat, který bude vyplácen před Vánoci).
Dobrý den, se všemi našimi zaměstnanci se snažíme pracovat a je nám jasné, že přístup nadřízených pracovníků je klíčový. Mnohdy se ale o konkrétních případech, které zaměstnanec vnímá negativně, ani nedozvíme. Pro účely nahlášení nepřijatelného chování na pracovišti lze využít například schránku Vrba ITT, která se nachází v naší kantýně. Případně je možné nepřijatelné chování oznámit na HR, přímo HR manažerce.
Nejvíce jsem spokojený v ITT asi s kolegy kteří se snaží poradit a pomoci když si s něčím nevím rady.
Nálady nadřízených. Někdy přehnaná kritika.
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za hodnocení! S našimi nadřízenými se snažíme pracovat tak, aby dokázali svým týmům vytvořit na pracovišti příjemné podmínky, ale každý může mít někdy špatný den. V případě, že se takovéto situace opakují, doporučujeme nahlásit je třeba do schránky Vrba ITT, kterou najdete v naší kantýně, nebo na HR, přímo HR manažerce.
nebyl jsem zaměstnancem ITT holding, ale personální agentury, která zaměstnávala pracovníky ve jmenované společnosti. Snad obyčejných lidí, co dokázali makat 12 hod. v tom smradu a prachu.
Did you find ITT Holdings Czech Republic s.r.o. interesting?