Svoboda + důvěra v mou práci a upřímná zpětná vazba, která člověka posune dál. Lidi jsou podobně staří jako já, takže si s nimi dost rozumím a rádi podnikáme společné aktivity i po práci. Třeba společně chodíme na badminton.
Je to velký open-space, který sice zajistí rychlou a pohodlnou komunikaci, když je potřeba něco vyřešit, ale někdy je těchto různých hovorů a hlučnosti během dne tolik, že to člověka dost obere o soustředěnost a čas, který potřebuje svému úkolu věnovat.
Jsem strašně rád, za to jak se můžu v téhle firmě rozvíjet. Je jiná v tom, že je to v ní opravdu těžké, podle mě se teprv v Zonky ukáže, jestli svou práci umíte dobře. Pak si těch úspěchů ceníte mnohem víc, jsou vydřené, ale nechcete jít jinde, protože chcete bojovat.
Vše s čím jsem byl v úvodu nespokojený jsem otevřeně řekl a mohl jsem o tom otevřeně mluvit, lidi ve firmě to zajímalo a společně jsme si pomohli tak, aby se to změnilo.
Nezáleží na tom kolik hodin od sedíš v práci, ale kolik práce uděláš. Všechny projekty se otevřeně konzultuji na open mítincích a každý má možnost vyjádřit svůj názor.
Work in a team of young people
Je zde hodně mladých lidí a atmosféra ve firmě je velmi přátelská neformální dynamická.
There are 21 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?