Home office tu není žádné sprosté slovo.
Atmosféra, minimálně tam kam dohlédnu, je naprosto snesitelná, žádný přehnaný tlak.
Prakticky se v práci nesetkávám s tím, že by tu měl někdo hvězdné manýry a mohl s ostatními zacházet neuctivě.
Jako neSenior oceňuji kvalitní zaškolení s dostatkem podpory a plynulým zajetím do projektu.
Multisportka (s rozumnym doplatkem)
Každý čtvrtek jsou tu snídaně na účet podniku, jejichž dominantnou jdou párky, šunka, zelenina, pomazánky, což prostě je věc kterou pro nás pravidelně někdo s láskou připravuje a víme, že to není běžné.
Pracuji na vyvoji FE a vím, že hlavní technologie kterou se musím naučit, (EmberJS), už dávno není mainstream a ani nebude. Dnes už to nikdo nechce.
Atmosféra ve firmě je něco co jsem ještě nikde nepoznal. Neskutečně týmová, kde všichni táhnou za jeden provaz. Otevřenost firmy vůči svým zaměstnancům - otevřeně se diskutují slabé a silné stránky společnosti, další postupy, strategie, vize..
zapojení do mnoha projektů
zapálení ostatních kolegů pro stejnou věc
každý den se člověk učí něco nového
uvolněná atmosféra
bezva šéf, se kterým se dá mluvit otevřeně úplně o všem
málo zasedacích místností a zákoutí, kde mít trochu soukromí
Skvělí lidé, nápomocní jak navenek tak uvnitř firmy, otevřená komunikace. Spolupráce v rámci týmu na velmi vysoké úrovni, spolupráce s ostatními týmy na vysoké úrovni zajištěna meetingy a product ownery. Agilní vývoj.