Nalepšie na Artine je, že zdieľame rovnaké hodnoty. Obsah je dôležitejší ako forma, k problémom sa tu pristupuje s chladnou hlavou, odborne a predsa so sedliackym rozumom, nebrzdia nás tu zbytočné procesy. Zároveň dáva Artin každému slobodu a spolu s tým aj vlastnú zodpovednosť, čo vnímam ako najväčšie plus. Keď sa ma po asi týždni v novej práci šéf pýtal na môj názor v relatívne strategickej veci, bol úprimne zaskočený.
Samozrejme, kto chce, nájde veci, s ktorými nie je na 100% stotožnený, ale Artin je jednoznačne najlepší zamestnávateľ, kde som kedy pracoval.
Otevřené a férové jednání v rámci celé firmy. Inovace jak na poli technologií, tak v přístupu k zaměstnancům (neomezená dovolená apod.). Nemáme přespříliš manažerů a nemáme žádné korporátní neduhy.
Snížení času onsite u zákazníků, sjednotit všechny zaměstnance na jednu pobočku (ale na tom se pracuje).
Lidi - máme tu fajn lidi, a to jak vedení tak zaměstnanci. Otevřenost - věci se řeší otevřeně a upřímně, mám prostor vyjádřit svůj názor a mít připomínky. Flexibilitu - home office, dovolená, odběhnout si kdykoliv do města, vše je na domluvě, nic není problém.