Vztahy na úřadě s jinými kolegy mimo odbor. Buď jsem se setkal s neschopností, neochotoou a nebo snahou chránit si své záda za každou cenu bez ohledu na výsledek, i za cenu toho, že kolegu podrazí. Taky mi vadí aktivita některých politiků, kteří mají pocit, že všemu rozumí a můžou se montovat do věcí, o kterých nemají ani šajnu.
Skvělý nejbližší pracovní kolektiv erudoaných a pracovitých lidí
Nepružnost vedení, nepochopení nezbytnosti práce s lidmi a jejich ocenění v zájmu kvalitního pracovního výkonu. Nedůvěra vedení v erudici a pracovní nasazení zaměstnanců. Neochota vytvořit pracovní podmínky pro lidi i z odlehlého území kraje
Líbí se mi flexibilní pracovní doba a možnost homeoffice (oceňuji především jako maminka dvou dětí). Výhoda je rovněž parkování pro zaměstnance. Pěkné pracovní prostředí.
Na jednotlivých odborech a odděleních nepanují stejné podmínky (stejná/obdobná práce a jiné platové třídy apod.)
obědy v místě
možnost parkování
program Benefit Plus
Každá nová změna je k horšímu (zavírání chodbových dveří, razítka, klíče...) a komplikuje nám práci. Vedení nemá zájem si zjistit, jak který odbor pracuje, co má za speciální požadavky např. ve vztahu k vedení správních řízení. Neochota, nezájem přijmout fakt, že se nám práce komplikuje... Nastavování nových a nových pravidel a na druhou stranu tolerování jejich nedodržování ze strany "vybraných" jedinců (sdílená místa, home officy...). Místo zadávání takovýchto anonymních dotazníků se zeptejte jednotlivých odborů na jejich konkrétní spokojenost či nespokojenost a řešte jejich problémy.
Zajímavá práce. Benefitní program a telefonní služby.
Zaměstnavatel nepodporuje ty, co dosahují výborných výsledků a nenabízí kariérní posun. Schopného zaměstnance nejdříve vymačká a pak vyhodí. Nezajímá se. V celorepublikovém srovnání pak slyšíme, jak jsme skvělí a dobře svou práci děláme. Doma jsme však za loosery a problémové osoby.
Oceňuji benefity: dotování obědů, bezplatné parkování, možnost home office, sick days, 5 dní navíc dovolené, 1 den navíc při druhém darování krve v roce a systém benefit karta.
Dále se mi líbí pracoviště na knihovně - je zde krásná energie - opravdu nechtěla by pracovat na prakodrapu. Upřímně je to hrozná, neosobní budova!
Někdy mám pocit, že náš pan vedoucí ani neví, že má nějaké kolegy a podřízené.