Krásné nové prostředí, různé benefity, pružná pracovní doba, stabilita a jistota pravidelného příjmu
Nesmyslná nařízení a omezení např. ohledně oblečení a obuvi či
přestávek. Firma posetá různými " budovatelskými" plakáty a kodexy
férového jednání, které působí až ironicky k faktu, že člověka klidně
vyhodí, prostě proto, že se jen někomu nelíbí.
Dříve to byla szabilita firmy a vize budoucnosti. Posledních letech se však situace změnila, škoda že se začalo razit heslo "...drž hubu a krok"
V poslední době jsou důležitější úspěšné výsledky a grafy před lidmi. Ano byznys dělá peníze, ovšem dlouhodobě se nedá pohybovat na hranici důstojnosti. Vynucené úsměvy a běda jestli nebudete spokojeni. Asi tak.
Vyhovuje mi kusová výrova, pořád mám o čem přemýšlet a tím je práce zajímavější a jako nadstandartní jsou příplatky.
Ano, třeba smrdí chladící kapalina ve stroji a chvíli trvá než e to dá dokupy!
Varied work
Jde o kusovou výrobu, vyrábí se většinou jeden kus, práce je náročnější než jen měnit kusy jako u sériové výroby , ale daleko zajímavější a pestřejší.
Security and stability
Vyrábíme mechanické ucpávky; hlavně pro ropný průmysl a ropa je zatím třeba; na nejvyšší technické úrovni k tomu firma vlastní patent na technologii výroby.
Hodne,hodne se tlaci na prescasy,
V praci jsem porad, Velikonoce, Vanoce, v lete se delaji 12ky
Stresove prostredi
Nemoznost si vybrat dovolenou podle sebe