ve firmě oceňuju férový přístup, možnost vlastního rozvoje a uplatnění jak v Čechách, tak v zahraničí.
Slušné chování a jednání jak s kolegy tak s obchodními partnery je jednou z dodržovaných hodnot firmy, se zaměstnanci se jedná s respektem.
Jako v každém korporátu, rozhodovací procesy chvíli trvají, není všechno hned :-)
Jako v každém korporátu, firma se řídí interními pravidly a postupy, rozhodovací proces chvíli trvá.
Oceňuji mezinárodní prostředí a rozmanité úkoly. Je pořád možnost něco se naučit a někam se posunout. Na kolegy je spolehnutí, panuje přátelská a rodinná atmosféra. Lidi jsou k sobě slušní a profesionální. Vedení se o zaměstnance zajímá.
Je to korporátní společnost a tím pádem to přináší i všechny výhody či nevýhody s tím spojené.
Opportunity to use foreign languages
Jedná se o americkou firmu, komunikace je často v angličtině.
Skvele pracovni prostredi i atmosfera. Nezazila jsem vedeni, ktere by tak moc myslelo na lidi, jejich bezpeci a spokojenost pri vsi te bezne praci. Super.
There are 24 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?