Pro mě osobně je největší výhodou to, že firma je rodinného charakteru. Není zde korporátní duch, ale je zde osobní přístup, kde pro své okolí nejste jen číslem.
Jediné co mi občas vadí je to, že někteří kolegové si toho co vše firma poskytuje, nevaží. Jenže to je nespokojenost individuální, naštěstí se tomu dá s přehledem vyhnouta a není to časté. Možná by to vyřešilo, kdyby se sami ti lidé přihlásili s tím, že chtějí něco změnit.
Přátelský přístup, různé společne firemní akce během roku. Posezení po práci. Benefit ovoce a zelenina každé pondělí. Kava, čaj na pracovišti. Narozeniny kolegů. Jednou měsíčně firemní snídaně možnost růstu.
Tak ty prostory by jsme si zasloužili o něco lepší.
Oceňuji přátelskou a neformální atmosféru, která přispívá k lepší komunikaci a pohodě na pracovišti. Firma pravidelně pořádá akce, které přispívají k většímu semknutí kolektivu, np. firemní snídaně, posezení v hospůdkách, sportovní aktivity (bowling, laser game, fotbálek,...), víkend na roubence, oslava dne žen, vánoční večírek a mnoho dalšího. Velkým plusem je taky široké množství nabízených benefitů (25 dní dovolené, stravenkový paušál, občerstvení na pracovišti, ovocný bar, multisport karta, dárky k narozeninám, odměna za odpracované roky a životní jubilea, pružná pracovní doba a možnost HO (u některých pozic) a karta benefit plus nebo příspěvek na penzijko,...Co vyzdvihnu je výborná spolupráce s nadřízeným, který si vždy udělá čas a dokáže poradit.
Velkým plusem bylo přestěhování firmy do nových prostorů - lepší podmínky pro pracovníky skladu a reprezentativní prostředí.
Někteří zaměstnanci si neváží toho co zaměstnavatel nabízí a brblají. Je to možná i tím, že zatím nemají větší zkušenost s prací jinde a srovnání, které by jim otevřelo oči.